Működik vagy nem? Találtam egy passzív keresettel foglalkozó írást, ami elbizonytalanított.
Szóval.. Már elég rég óta foglalkozom passzív kereseti lehetőségek kutatásával. De eddig még nem igazán láttam olyan megoldást ami működne.. Mindenféle piramis, pilótajáték, CDT (Canadian Diamond Trade)... De eddig mindig csak megerősítették bennem a gyanút, hogy csak a részvényesek kiváltságos csoportja él passzív jövedelemből..
De ez az írás elbizonytalanított: [link] Látszólag világos, hogy honnan jön a pénz, hogy hogyan biztosítanak kedvezményeket, jutalékokat, juttatásokat, bónuszt... Stb.. Szóval eléggé úgy néz ki innen származhat passzív jövedelem, passzív kereset. Végülis fizetni sem kellene kezdéskor.. S szükségem lenne keresetkiegészítésre mindenképp.. Szerintetek?
ÉN LEGSZÍVESEBBEN FEJBELŐNÉM AZOKAT, AKIK PASSZÍV JÖVEDELEMMEL HITETIK AZ EMBEREKET!!! NINCS OLYAN A VILÁGBAN HOGY CSAK DŐL A LÉ MAGÁTÓL ÉS NEM KELL CSINÁLNI ÉRTE SEMMIT!!!
Sajnálom a sok nagybetűt, de ez már nagyon kikivánkozott belőlem!
Szerintem tévedsz. A passzív kereset él és virul. A vezetők ebből élnek. A kérdés az, hogy ez nálunk, kisembereknél is létezhet-e.
Mert belegondolva lehet benne ráció. A reklámok tényleg drágák és nem hatékonyak. S ha összefog egy szervezet, hogy tömörít egy kupac vásárlót, akkor az egy nagy vásárlóerő, amit érdekében áll minden vállalkozónak megszereznie. S ezt kedvezményekkel tudja, mivel a szervezet szabja meg melyik céggel áll kapcsolatban, így nem a reklám határozza meg, hová áramlik a szervezet által képviselt vásárlóerő. S így a reklámpénzeket át illik vinni kedvezménybe. Én így látom, lehet tévedek.
Igen, van passzív jövedelem! Saját tapasztalatból tudom. Amit példának hoztál az is ilyen. Ne foglalkozz a sok szkeptikus, buta emberrel, aki elfogadja, hogy azért él, hogy dolgozhasson. Igenis van könnyebb útja a pénzkeresetnek, mindig is volt, mindig is lesz. A fenti hivatkozás jó ötlet, de már szerintem lefutott, ráadásul sajnos az emberek szeretnek multiba menni vásárolni, így nem igazán működik.
A piramis dolgot pedig javaslom gondold végig. Piramisként működik minden cég, lásd BKV,de sorolhatnám bármelyiket, mindig a tetején lévő keres a legjobban, a soför pedig a legkevesebbet. Van arra reményed, hogy te légy a BKV tetején? Szerintem igen reménytelen, na ezt a reményt adja meg bárkinek az MLM. Itt szinte csak az számít, mennyire akarod.
Értem, köszönöm szépen a válaszokat! Elismerem van helye a negatívságnak is, elég sok az átverés, ahogy elnézem. Egy marék olyan példa van mikor mindenféle alap csomagokat meg kell vásárolni a tagsághoz, ez nem ilyennek tűnik, ezért is tetszik.
Ha valaki még tud valamit hozzáfűzni, akkor kérem írja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!