Szokott valaki innen rendelni ebayről? SOS
Szóval még sosem rendeltem ebayről, és nem tudom, hogy ez hogyan működik, de karácsonyra szeretnék rendelni egy ágyneműt.
Ez lenne az.
Megbízható ez az oldal? Mennyibe fog kerülni az ágynemű? Pk van? Szállítás mennyi idő?
Ahogy nézem, most ebből nincs nekik.
Akkor a kérdéseidre a válasz:
-eBay egy online piactér, az oldal csak közvetítő, vannak megbízható és csaló árusok is. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, kivel van éppen dolgod, értékelési rendszert alkalmaznak, az általad kinézett terméket egy 99.9% (42000 tranzakció felett!) megbízhatóságú seller árulja, tehát elég megbízható:)
-az oldal írja, hogy mennyi a szállítás. Ez jelen esetben 5 font, míg a termék 18.95 font, azaz összesen ~24 fontot fogsz fizetni, amely ~8500 forintra jön ki (pár száz Ft-tal több Paypal miatt).
-Angliából viszonylag hamar ideérnek a csomagok, eBayről eddig mindig 1.5 hét alatt megjött nekem, más helyről rendelve (Zavvii) viszont volt, hogy 3 hétig is várnom kellett. Karácsonyig biztos vagyok benne, hogy ideér - természetesen, ha hamarosan elérhetővé válik.
Nagyon szépen köszönöm a választ!!! Hasznos volt.
Azt szeretném még kérdezni, hogy, ha újra elérhető lesz, azt én hogyan láthatom. Regisztrálnom kell hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!