Oda van írva, hogy kikiáltási ár:500, 000 ft és van egy olyan, hogy minimum ár:250, 000 ft, akkor most mi mit jelent, melyik áron lehet elvinni a terméket?
Ó, ehhez én nem értek, végrehajtott cuccok árverezéséről nem tudok semmit.
Azt hittem, hogy a vateráról van szó! :-)
1-es voltam.
Na erre én is kíváncsi lennék.
"Kikiáltási ár:
2 000 000
Minimál ár:
700 000
Aktuális licit:
860 000"
Na ilyen a vateránál meg minden más hasonló árverős oldalnál nem létezik, hogy a kikiáltási árnál alacsonyabb lehessen az aktuális licit. Ráadásul a kikiáltási ár magasabb, mint a minimálár?! Valami elfacsart logikával működnek ezek a végrehajtók az egyszer biztos!
A kikiáltási ár itt inkább valamifajta becsült érték lehet, amolyan "ennyit szeretnék érte kapni" - csak tudnám miért nem becsült árnak hívják, miért kikiáltási árnak, holott minden normális helyen a kikiáltási ár az az ár, ahonnan lehet elkezdeni licitálgatni felfelé. De itt neeem...
Valaki aki ért hozzá megmagyarázhatná! :D
Annyira szánalmas hogy nekik az lenne a fontos (Legalább is, logikus lenne) hogy minél több licitáló érkezzen. Ezt simán elérhetnék ha hasonlítana az oldal az apródra, vagy valami.
Ehelyett ilyen retardált megjelenéssel, érthetetlen szabályzattal, és a licitálás jogát megnehezítve, bonyolítva kiszűrik a licitáló közönség javát, ezáltal jutva kevesebb bevételhez, megnehezítve saját, és a szerencsétlen sorsát akinek árvereznek. Éljen a magyar logika...
Én sem tudom biztosra hogy hogy kell érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!