Ez megint milyen átverés lehet? Sypen kaptam, ahol a vezetéknevem nem is szerepel! Nem meglepően néger a küldő. Lefordítottam google fordítóval. Lent van az üzenet.
Én Ernest Debrah, ügyvezető igazgatója Baclay Bank Ghána Kft. Accra.I van egy létezik egy fiókot tartozó néhai ügyfél Daniel, aki viseli ugyanazt a vezetéknevet, mint a tiéd, és az ország helyét a birth.He számoltak halott míg utazást a földrengés katasztrófa történt Kínában 2008.All erőfeszítéseinket, hogy keresse meg családtagja bebizonyította sikertelen és a legközelebbi hozzátartozóját forma és a tér üres és empty.I akarnak az együttműködést annak érdekében, hogy használni Ön, mint a legközelebbi rokonai és egyedüli kedvezményezettje az ő alapok my bank.I elküldjük Önnek a részleteket a tranzakció dokumentumokat, amint azt mutatják, hogy érdeklődik a transaction.Kindly küld egy e-mailt a ernestdebrah003@outlook.com vagy akkor csökkenhet az e-mail címlista hogy tudok Önnel a kapcsolatot.
Üdvözlettel.
Na én visszaírtam neki a skypen,hogy mi is pontosan a vezetéknevem,ami alapján megtalált. Nem mellesleg a nagypapám vette fel ezt a nevet,mert magyarosította,tehát elég érdekes lenne,ha lenne ilyen nevű rokonom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!