Hogyan lehet házi főzéssel pénzt keresni?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek főzni, sütni és tudok is. Arra gondoltam, hogy itthon ugyis minden nap főzök, akkor már 5-10 adaggal többet készitenék és azt elvitelre (éthordóban) megfőzném. Hogyan lehetne kivitelezni, hogy idősek, vagy aki igényli házi kosztot tudjanak tőlem vinni, olcsón finomat. Hogyan lehetne ezt köztudottá tenni?2009. nov. 17. 14:11
1/4 anonim válasza:
Hivatalosan olyan ÁNTSZ engedélyek kellenek hozzá, amit szinte lehetetlen otthon megvalósítani. Pénzben sem érné meg pár adag étel eladásakor. Ha nem baráti- ismerősi körben osztanád ki, elég sanszos, hogy megbüntetnek érte. Ebből a szempontból egy hirdetés, vagy akár szórólap is tuti lebukás. Próbáld meg a barátnőiden, vagy rokonokon keresztül felmérni az igényt. Hatalmas felelősség, bármi történik valakivel, aki evett a főztödből, nagyon durván meghurcolhatnak.
[link] ebbe csak picit is beleolvasva tájékozódhatsz a követelményekről hivatalos esetben.
2/4 anonim válasza:
Pontosan melyik településen laksz? Tudok segíteni ez ügyben.
3/4 anonim válasza:
Erre már én is gondoltam, de szerintem így kivitelezhetetlen. ÁNTSZ stb. Nem ér annyit, hogy följelentsenek.
4/4 anonim válasza:
ántsz-engedély, apeh, vállalkozói stb.
és még adóznod is kéne utána...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!