Érdemes gépkocsinyeremény betétkönyvet váltani? Nyert már vele valaki, van rá esély? Melyik címletűnek a legnagyobb az esélye?
Szüleimnek kb. 25 éve van kettő 5000 Ft-os nyereménybetétkönyve, de azóta sem nyertek. Én is vettem már kb. 5 éve 50.000 Ft-ért, de még nem nyertem vele. Egyébként ugyanannyi az esélyed a nyerésre, ha 5000 Ft-ost veszel, mintha 20.000 Ft-ost, ennek már én egyszer utána jártam. Egyébként már hallottam olyat, aki sorozatban nyert, sőt ugyanazzal betétkönyvvel többször is, szóval van akinek bejön.
Az a véleményem, hogy itt is igaz az, hogy amely befektetésnek nincs kockázata, annak nagyon kicsi a nyerési esélye, de aminek kockázata van, vagy esetleg dolgozni is kell vele, abból lehet nyerni. Na ezért szüntetem meg a betétemet..
Helló!
Szüleimnek is volt autó nyeremény-betétkönyvük. Valamikor a 80'-as években váltották. Ha jól emlékszem talán 5.000.- volt. Akkoriban hatalmas pénz volt ez. 1990-ben miután vettünk egy 18 éves Zsigulit, nyertünk egy Daciát vele. 1301 tlx típusú, a legújabb modell volt. Az új ára 300.000.- volt. 5 év múlva megvették a románok 280.000.- ért.
A lényeg, hogy van aki már nyert!
sajnos nekem és családomnak rossz a tapasztalatom a gépkocsinyeremény betétkönyvel kapcsolatban. A tágas családomban szinte mindenkinek van minden címletből (5,10,20,50) ezresekből. A legrégebbi betétkönyvünk 19 éves minden hónapban bemegyünk a bankfiókba megnézni az eredményt, de sajnos eddig semelyikőnk nem nyert. Pedig közel 100 betétkönyvünk van. Természetesen sajnos csak szerencsénk nincs, te vegyél hátha bejön.
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:11
Szeretné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!