A külföldről bejövő csomagokat ellenőrzik a határon? Olaszországból rendelnék egy önvédelmi eszközt, ami nálunk természetesen nem megengedett.
Faluhatáron, bammeg..
minek kötözködik itt mindenki? Egy igen, vagy nem válasz nehezebb lenne mi?
Tudom hogy Schengen, meg EU, de nem tudom hogy a csomagszállításra milyen szabályok vannak.. Ha olyan kérdéseket akarsz ahol a válasz benne van a kérdésben, akkor máshol nézelődj...
Biztosan nem tudom, szerintem van rá esély.
Milyen eszköz, sokkoló?
Nem, gumibot/tonfa.
Ebből ugye látszik hogy nem viselni akarom, hanem itthonra kéne.
Utánaolvastam a vámolási szabályoknak, 22 euró érték alatt vám-és áfamentes a küldemény.
22 eurót nem érné el, de azt még mindig nem tudom, hogy ellenőrzik-e, hogy mi van benne :/
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
Vámmentes küldemények
Az Európai Unió (EU) tagországaiból érkező küldemények vámszempontból belföldi küldeményeknek számítanak, így ezek a küldemények nem esnek vámkezelés alá. Ez alól
kivételt képezek azok a küldemények, amelyek az EU területéről érkeznek, de harmadik országból (EU-n kívülről) származnak (pl. USA-ból származó küldemény Németországon keresztül érkezik).
Ez viszont már egészen bíztató
Hát igen, nekem is ez a bajom.
De minden csomagot egyesével felbontogatnának?
Egyszer Hollandiából küldtek egy fülhallgatót, az bontatlanul ideért.
És ha megkérem a boltost, hogy ne írja rá, hogy mi van benne? Vagy valami mást írjon rá.
Valamint lenne még egy kérdésem, hátha tudja valaki:
Ha fent is akad valahol a cucc, nekem abból lehet valami bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!