Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 16 évesen mivel és mennyi idő...

16 évesen mivel és mennyi idő alatt tudnék 300000 ft-ot szerezni?

Figyelt kérdés
Tudom, h ez így most furán hangzik,de komoly szándékaim lennének a pénzel, mert be szeretném fektetni vmibe, csak nem tudom h h tudnám megszerezni...akármien 5letetek van lécci írjátok le, még akkor is ha hülyeség(vagy annak tartjátok...lehet van értelme:D)
2009. nov. 16. 21:39
1 2
 1/19 anonim válasza:
57%
befektetni?XD pff :D ne álmodozz fiam , háromszáz ezret egyrészt sehogy se tudsz szerezni, másrészt ha valaki ennyi évesen befeketetést kinál neked az el akarja szedni a pénzed.
2009. nov. 16. 21:45
 2/19 A kérdező kommentje:
nem mind1 neked h mit akarok a pénzzel? nem azt kértem h oktass ki hanem h adj 5letet...ha nincs akkor ne írj választ...:D:S
2009. nov. 16. 21:50
 3/19 anonim ***** válasza:
80%

Legjobb, ha megkérdezed Apádat és Anyádat : ők hogyan szereznek és mennyi idő alatt 300ezer Ft-ot?...

De jobb lenne, ha leülnél tanulni és azon törnéd a fejed, hogyan ne bukj meg évvégén!... :-P

2009. nov. 16. 21:51
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Lol:)
2009. nov. 16. 21:53
 5/19 anonim ***** válasza:
64%
Lakáskasszába fektesd be, azt nem nagyon lophatják meg, de ahhoz nem kell egyszerre ennyi, viszont mire kikerülsz, lesz egy induló tőkéd saját lakáshoz. Én ennyi idősen még 100ezerről is csak álmodoztam, és most is fél év, mire ennyit nettóban megkeresek.
2009. nov. 16. 21:54
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Ha ezt valaki meg tudná mondani, még nagyon sokan megfogadnák - ha csak ugy egyszerüen lehetne ennyi pénzt keriteni, akkor nem lenne olyan sok ember, akinek nincs semmije.

Tényleg ennyire buta vagy? - Inkább tanulj és majd ha nagy leszel, akkor dolgozz, hogy legyen pénzed.

2009. nov. 16. 21:54
 7/19 anonim ***** válasza:
89%
27 évesen volt először ennyi pénzem egyben. 1,5 év munka és spórolás után.
2009. nov. 16. 22:02
 8/19 anonim ***** válasza:
89%
42 éves vagyok, és én is nagyon szeretném tudni, hogyan szerezhetnék 300 ezret befektetési céllal..
2009. nov. 16. 22:04
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
Menj ki a józsi piacra vagy a mellette lévő kínai nagyker telepre és vegyél pár jólmenő cuccot. Apró elektronika, disztargy stb. Most pl karácsonyi díszek vannak nevetségesen olcsó áron(hipermarketi árak ötödéért). Utána áruld a suliba. Szerintem duplázni is lehet a befektetett pénzt. 20-as elég indulásnak. Ha ügyes vagy szerintem max 3 hét alatt megvan a 3kiló
2009. nov. 16. 22:10
 10/19 anonim ***** válasza:
96%
Menj el dolgozni, a veled egy korú öcsém így szokott pénzt szerezni. Neki 300ezer 3 hónap alatt összejön.
2009. nov. 16. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!