Ha nem egyforma a 2 cipő, akkor mi a teendő? (többi lent)
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy bokacsizmát, és miután felvettem, észrevettem, hogy az egyik szemmel láthatóan és érezhetően nagyobb (a méretszám egyforma).
Visszavittem a boltba, és azt mondták, hogy ők szűkebbre tudják venni a szárát. Nem is a hossza a hibás, hanem a sarka és a szára szélesebb az egyiknél. Ha úgysem lesz jó a lábamra, akkor mit tegyek? Erre vonatkozóan nem találtam jogszabályt.
Attól félek, azt mondják, hogy nem egyforma a 2 lábam, pedig eddig ezzel nem volt probléma.
Mikor kötelesek visszaadni az árát ilyen jellegű probléma esetén?
Egyébként drága volt, 20ezer felett.
2013. nov. 9. 13:39
1/1 anonim válasza:
És levásárolni nem tudnád ugyanabban a boltban egy másik termékre? Elsősorban azt szokták felajánlani, és ha nem talál a vevő semmit, akkor visszafizetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!