60 ezer forint kellene karácsonyig. Hogyan?
Figyelt kérdés
Végzős diák vagyok, egy két éves érettségi lerakása előtt,így a munka sajna kilőve. Olyan helyzetben vagyunk, hogy a zsebpénzemből havi 1000 Ft-ot látok. Lécci normális válaszokat! Tuti tippeket2013. nov. 7. 22:32
1/6 anonim válasza:
Pedig szerintem csak munkával tudnál ennyi pénzt keresni.
Esetleg szerencsejáték vagy gyűjthetnél fémet. Kicsit gáz dolog, de amíg adnak érte pénzt...
Ennél jobban sajnos nem tudok mondani.
2/6 anonim válasza:
Pénzt csak munkával lehet keresni.
Végzősként nyáron ennyit 4-5 hét munkával simán megkerestél volna.
Talán próbáld meg eladni felesleges dolgaidat a jofogáson,apródon azzal max az időd veszik jó esetben viszont keresel vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Nyáron dolgoztam, 50-ezret kerestem 1 hónapban, de bele kellett adnom a közösbe, így csak 10ezret tarthattam meg... apródon hirdetek, de nincsenek értékes cuccaim amiket megvennének, sajna...
2013. nov. 7. 23:37
4/6 anonim válasza:
Mér karácsomykor mi lesz? Hoz a Jézuska 60 ezret?
5/6 anonim válasza:
Add el megunt, kihasználatlan értékeid (ez lehet növénytől a ruhákon át a műszaki cikkekig és bútorokig) hirdesd ahol csak tudod, a neten kívül (Vatera, Aprod, Jofogas, Expressz és az eladni kívánt dologra szakosodott oldalak/fórumok esetleg Facebook) szuperinfo, helyi újság.
Turkálóban is próbálkozhatsz, hátha bevesznek valamit.
6/6 anonim válasza:
Mire kell? Miért pont karácsonyig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!