Társalgási (elég jó, B kat. ) nyelvtudással külföldön csak betanított munkára vagyok jó?
a munkaügyi is kint állandóan a szobalányosdi, meg pékáru eladói munkaköröket meg hasonlókat ajánlja (fizikai munkák) max 900-1000 euros fizuval, amiből kint meg se élek. (minusz 250-300 lakás, minusz heti 100 eur kaja,cigi stb, minusz a hazaugrálás szabi alatt oda vissza - szóval jóformán 1000 eur annak elég, aki hazaküldi a pénzt, meg nem fizet lakásért, meg hidegkaján él, de én kint akarok letelepedni)
milyen munkákat keressek kint, amire jó vagyok és jobban fizet? (itthon pénzügyi, logisztikai, értékesítési területeken dolgoztam.)
Ha valóban jó a nyelvtudásod, és társul hozzá piacképes végzettség, szakma, akkor nem csak kisegítő állás jut!
Milyen végzettséged van? Mennyi tapasztalatod van? Ez mind fontos kérdés! A valódi nyelvtudásod felméréséhez nézz eredeti nyelven filmeket, ha ezeknek a 80-85%-át gond nélkül megérted, és tudsz kommunikálni, akkor jó a nyelvtudásod. A magyar kategóriákat felejtsd el, aki otthon megszerez egy középfokút, az anyanyelvi környezetben aligha tud beszélni.
Itt pl. utána nézhetsz (ha Angliáról van szó), hogy adminisztratív munkákért kb mennyit fizetnek.
Viszont adminisztratív területre az elég jó nyelvtudás nem biztos, hogy elég. Egy szakácsnak nem kell nagy nyelvtudás, de az irodában, fontos, hogy tudj telefonon és írásban is kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!