Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valóban Válság lenne?

Valóban Válság lenne?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok erről az eszmefuttatásról?

[link]

Mondjuk értékeljétek úgy hogy kihagyjátok a "Másik megállapításunk" és "I. Történelmi áttekintés" közti részt!

csak tudni szeretném mennyire látjátok ezt lehetségesnek.

2009. nov. 15. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
ökörség, ráadásul sületlen ökörség.
2009. nov. 15. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves elozo valaszolonk nyilvan veig sem olvasa a cikket, meglatta hogy kurucinfo es fuj! En azonban vegigolvastam, es sajnos azt kell mondjam minden szava igaz. Es ezt nem azert mondom, mert tenger sok "osszeeskuves-elmeletes" cuccot elolvastam, ahogy ezek az idiotak szeretik gondolni, hanem azert, mert sok tenyt tudok ezekrol a dolgokrol, amiket fenykepek es irott dokumentumok tamasztanak ala.

Pl. Olvastam Richard Duncan: The dollar crisis c. konyvet iden nyaron, eredetiben, es egy az egyben az van benne, mint a kurucos cikbben, a FED-rol, haborukrol, amerika dollarjairol.

Aztan a Magyar allamadossaggal kapcsolatban tudom ajanlani Drabik Janos konyveit (van jopar) - pl. az Uzsoracivilizacio c. sorozatat.

A 2001 szept.11.-ei amcsi robbantgatas titkosszolgalati tett volt, eleg csak megnezni hogyan doltek le a tornyok - ugy mint szakszoval "controlled demolition" azaz kontrollalt megsemmiseteses eljarassal lettek volna ledoltve. Mino veletlen hogy az epuletek tulajdonosa nem sokkal szept. 11 elott kotott milliardos biztositast veletlenul azokra..

Barack Obama is egy kis ge*i semmit nem valtoztatott, de kapott Nobel bekedijat, minek oromere egybol 40000 amcsi gyokeret akar/fog/mar kuldott? Afganisztanba kuldeni. O igen! Jo csicskas o is.

Aztan meselhetnek neked meg az IMF-rol meg a tobbi szemet szervezetrol, amik csak a sz*rt kavarjak, de hosszu lenne. Olvass, olvass minel tobbet, tajekozodj, es te magad is ra fogsz jonni mi az igazsag. Egy hatalmas sz*rtengerben csucsulunk, de remelem nemsokara kiborul ez egesz, es miutan eltunik, tisztasag es attekinthetoseg lesz mindenben.

Az hogy valamire egybol beugatunk hogy szarsag, az meg csak a tudatlansag jele, semmi tobb.

2009. nov. 16. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ez kiborul,az csak háboru utján borulhat ki..Válság? NINCS! Felejtsd el,ez azért van hogyha megszorito intézkedéseket hoznak,nem magyarországra értem,mert az egész világon megszoritó intézkedések vannak. Az emberetk ne háborodjanak fel hanem mondják,megértem hiszen válság van.Elég bemenni belvárosba 10böl 5 kocsi Mercedes,BMW,Audi, lehet hogy hitelre de ha ilyen nagy válság van azt is ugye fizetni kell valamiből..nincs válság van.Manipulácio..az van.
2009. nov. 16. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!