Ebay-en ez mennyibe fog kerülni?
Ezt szeretném megvenni, de nem tudom mennyibe kerül, míg egészen a házamig szállítják.
Látom nem írja ki átváltva - sebaj. Csak szorozni kell - a font aktuális árfolyamát nézve (azt bankok honlapján megtalálod, főleg azén, akinél van a bankkártyád. Összeadod a 2 összeget (szállítás+termék ár) és körülbelül annyit fogsz fizetni. A postás foga a házadig szállítani, annak nem kell fizetni, ez nem futárral jön, ahhoz kicsi, max ha színaranyból lenne. :)
Remélem, tudtam segíteni.
22 dollárba kerül, ebbe már bele van kalkulálva a szállítás (így a jobb egyébkét) akkor semmit sem kell fizetned a postára. Ha sürgősségi, akkor még jó hogy megkérik az árát, de előbb fog jönni. Koreából 1 hónap a tipikus szállítási idő, ám volt nekem , hogy 1 hét alatt ideért cucc mindenféle sürgősség nélkül. Ha viszont ilyen extrákat kérsz, sokkal nagyobb a valószínűsége h nem keveredik el a csomagod.
Mondjuk én sosem szoktam kérni kisebb értékű dolgokra mert eddig még minden simán jött. A nagyobb értékre meg ott a "tracking number" tehát nem kötelező semmi sem - pénztárcafüggő.
Köszönöm a válaszokat! Nem akarok sürgősségit. Utánanéztem elméletileg november 13án szállítanak.
Amúgy mindig megújítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!