Ha a paypal számlámra más küld pénzt akkor levonnak belőle valami kezelési díjat? Egyáltalán küldhet pénzt más rá? Nem baj ha nem stimmel a név?
Ez biztos?
És akkor mi van ha megváltoztatom a nevem? Vagy az nem lehet?
Ha neked van egy Paypal (PP) szamlad es nekem is van es en kuldeni akarok neked penzt, mert pl. szulinapod van, akkor nekem csak a te email cimedre van szuksegem.
Egy percen belul megvan az utalas es te azonnal megkapod a PP-odon a penzt, amit pl. eBayes vasarlassal azonnal kolthetsz. Ha keszpenzt akarsz, akkor a penzt ki tudod kuldeni a bankodba es onnan kb. 2 munkanapon belul fel tudod venni.
Ez a fajta penz kuldes nincs ingyen, de nagyon olcso, kb. 0.5%, es valasztani lehet, hogy en fizetem ezt a dijat, vagy abbol a penzbol vonjak le, amit en neked kuldok.
Pl. kuldok neked 100 dollart, akkor vagy en fizetem zsebbol az 50 centes kuldesi dijat, vagy te fogsz kezhez kapni $99.50-et. Vilagos?
Bankkártyáról akarok PP-re tenni pénzt!
Nekem drága az utalás másnak ingyenes.
Ő küldhet bankkártyájáról pénzt az én PP-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!