Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen támogatásra, segélyre...

Milyen támogatásra, segélyre vagyok jogosult?

Figyelt kérdés
munkanélküli, nőtlen személyként. a szociális segélyen kivűl!ám azt sem adják mindenkinek, de ott is van kiskapu.. csak valahogy erről senki nem beszél!!kiváncsi vagyok hajlandó-e valaki segiteni vagy csak örül, hogy ő jól járt...
2009. nov. 12. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm próbálkozott, 27000-t kap és azt mondták, mit akar? abból meg lehet élni...:S
2009. nov. 12. 14:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Szociális segélyen kívül nem hiszem hogy kaphatsz bármit is. Inkább munkát keress.
2009. nov. 12. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:

ha a segélyek akkorák lennének ,h meg tudj belőle élni, akkor nem menne sok ember dolgozni. persze cigóknál más.

amúgy nem hiszem, h aki munkanélkülin van az bárhogy is jól járna.

2009. nov. 12. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Az onkormanyzatnal vannak kulonfele tamogatasok, ezeket igenyeld meg.

futesi segely

lakasfenntartasi segely

atmeneti segely

rendkivuli segely

Hogy ezekbol a segelyekbol te mire vagy jogosult, azt a polgarmesteri hivatalban tudjak megmondani.

Ha van roma ismerosod, tole is megkerdezheted, igazan ok vannak kepben a segelyekkel kapcsolatban.

2009. nov. 12. 14:33
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeket!félreértés ne essék nem ebből akarok megélni!több éves munkaviszonnyal a hátam mögött sem kapom semmi melót!az meg, hogy még téritsék is a bajárást szinte álom!!kapsz havi 65öt abból minimum 15 a bérlet!persze ha szerencséd van és találsz melót középfokú végzettséggel!
2009. nov. 13. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!