Mennyit ér a régi pénz?
Azok a pengok ernek par fillert. :) Ha van turelmed es idod foglalkozni vele, esetleb ebay-en elsutni oket kulfoldieknek par ezresert darabjat, talan bejon, de en nem vagyok tul bizakodo.
A tobbi penz barmennyit erhet, inkabb te magad nezz utana mindegyiknek a neten, mert ha szakertot kerdezel, csak lehuz.
Szia! Én gyűjtöm a régi pénzeket, és a tieidet is megvásárolnám reális áron! Amúgy pár napja írtam privátot, de nem válaszoltál. Megkaptad?
Leírtam, hogy fotók kellenének, mert azokkal a legkönnyebb a meghatározás. Ha szeretnéd jó áron értékesíteni a gyűjteményt, és szeretnéd, hogy egy igazi gyűjtőhöz kerüljenek néhai nagypapád régi holmijai, akkor írj.
Üdv.:
polarbeer
Oks. Akkor írj, aztán korrekt ajánlatot adok neked, és rajtad áll, hogy megfogadod-e, vagy sem. Írhatsz privátban is, de az e-mail címemet privátban korábban elküldtem, oda is.
Üdv.:
polarbeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!