Utánvét vagy postázás előre fizetés után?
Ha külföldre szeretnék feladni egy csomagot, miként lehetséges? Nem biztos,hogy előre elutalná az árát, mert ez ugye részéről nagyon bizalmi kérdés. Előre meg én nem szívesen küldeném a csomagot, mert az meg részemről bizalmi.
Létezik-e olyan, hogy utánvét külföldre, és ha igen, mennyibe kerülhet?
Futárszolgálatnál előfordul (COD), de korlátozva lehet bizonyos országokra.
Igen, erről hallottam, de utánanéztem, és elég drágának tűnik (szerintem a posta akkor már olcsóbb).
Vagy tudsz valami viszonylag olcsó futárszolgálatot? A futárszolgálat amúgy úgy működik, mint az utánvét: elviszik a célszemélynek a csomagot, és átvételkor fizeti ki, majd a futárszolgálat visszahozza nekem személyesen / vagy átutalja a csomag árát?
Postánál biztos, hogy nincs utánvét? Az életed ne tedd rá ha lehet...... -.-'
Kérdező, utánvétbe ne menj bele, mert ha átver, és nem veszi át, elbuktad a postaköltséget, ráadásul a visszaküldését is portával oldják meg, amit átvételkor ki kell fizetned... Magyarul dupla postaköltséget buksz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!