Vatera eladott 50. 000 ft után tenyleg jelent az APEH-nak?
Figyelt kérdés
Nem elég a 6%?2009. nov. 11. 09:25
1/5 anonim válasza:
Ha leírták, akkor biztos, de ha esetleg kicsit kedvezőbb feltételekkel akarsz kereskedni, akkor a Vaterának az eddigi jutalékot (ha több, mint a minimum kötelezettség) fizesd be, és menj át kereskedni ide: [link]
Én is itt folytatom.
2/5 anonim válasza:
mi köze egymáshoz a kettőnek?
a 6% a vatera jutaléka, gondolod, hogy szervrekek ingyen dolgoznak, vagy mi?
az 50e meg neked jövedelem, amit jelenlegi törvények szerint be kell jelenteni, mert adóköteles.
te melyik bolygóról jöttél?
3/5 anonim válasza:
Én csak azt nem értem hogy vettem adózott fizetésből valamit és késöbb amikor nem kell nem kidobom hanem eladom. Mért kell megint fizetnem érte?
Bocs hogy kérdeztem.
Vaterázó kismama.
4/5 A kérdező kommentje:
Ugyanigy vagyok én is, csak a kisfiam ruháit, babakocsit, ágyat stb adtam el, semmi mással nem kereskedem. Jobb lesz utánna számolni mennyinél járunk.
2009. nov. 11. 14:17
5/5 anonim válasza:
Jövedelme után kell adózni, nem bevétel. A jövedelm akkor keletkezik ha nagyobb áron adod el a dolgot mint amennyiért vetted, tehát hasznod van rajta,ez után kell adózni. Egyébként erről még nem hallottam, hogy jelent a vatera az apeh-nak, de ettől még nyilván nem fognak minden vaterázós ellen vagyonosodásit inditani, mert pár tízezer miatt nem éri meg és szerintem emberük sincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!