Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért számlázott ki a digi 3...

Miért számlázott ki a digi 3 hónapot egybe?

Figyelt kérdés
Azt hittem szívbajt kapok mikor kibontottam a borítékot 2700 ft helyett több mint 7000. Most léptem át hozzájuk. Holnap megyek be az ügyfélszolgálathoz és megérdeklődöm, de addig is szeretnék tájékozódni. Ugye nem 3 havonta fogom kapni egyben?
2013. okt. 15. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Nem mondták el? Az első mindig nagyobb számla, mert a diginél előre fizetsz. Így mikor bekötötték, van az a hónap. Aztán a következő hónapban valamikor jön ki a számla. És ebben a számlában benne van a bekötés hónapja, az a hónap mikor kijött a számla, és a következő. Ezután mindig csak egy számlát fogsz kapni, a következő havit.
2013. okt. 15. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Amúgy javaslom neked, hogy a digi weboldalán csinálj egy fiókot, és ott online tudod fizetni a számlát bankkártyával. Nagyon könnyen használható, az ügyintézés, számlaegyenleg és fizetés vagy ilyesmi menüpont alatt van egy táblázat, amiben ott van szépen a számla sorszáma, a számla kelte, a befizetési határidő, az számla összege, fizetve van-e igen vagy sem. Ott nagyon szépen látszik, hogy melyik számlákról van szó, én nagyon szeretem az online felületüket, jól áttekinthető, jól használható és nagyon kényelmes, hogy nem kell pénzt se felvenni, meg postára menni a számla miatt. Én a csekket le is mondtam, csak emailt szoktak küldeni, hogy új számlám van, és ha bemegyek a fiókomba, akkor ott egyértelműen látszik, hogy mi van befizetve stb. sokkal jobb is, mint rakosgatni a sárga csekk darabokat meg keresgélni, hogy be van-e fizetve. :)
2013. okt. 15. 16:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem, hát ezt elfelejtették megemlíteni... Na nem baj, akkor befizetem így, úgy is ki van tolva a fizetési határidő is. Csak nem értettem.

Igen jó lenne a internetes befizetés, de mivel kézhez kapjuk a fizetést, így nem megyünk kártyára tenni a pénzt.

A csekkeknek meg úgyis van egy külön mappa, az legalább véletlenül sem tűnik el, csak az én hibámból :)

2013. okt. 15. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!