Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Járhat nekem a munkanélküli...

Járhat nekem a munkanélküli segély?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, tavasszal érettségiztem, nem szándékozom itthon dolgozni, külföldre szeretnék menni 1-2 hónap múlva, de addig is jól jönne a havi x ft munkanélküli segély. Azt olvastam, hogy ehhez 1 évet dolgoznom kellett volna már, viszont egy ismerősöm soha nem dolgozott, mégis jár neki. Akkor hogy is van ez?
2013. okt. 9. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan nincs. Biztos, hogy nem jár. Az elmúlt 3 évben rendelkezned kell 360 nap munkaviszonnyal minimálisan. Így hogy nem dolgoztál, mégis hogy várhatnád el, hogy bármit fizessenek? Viszont ha egy évig regisztrált vagy, 1 év után igényelhetsz az önkormányzattól FHT-t.
2013. okt. 10. 18:05
 2/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne!!! Nekem meg van az egy év munkaviszony, viszont ha kimegyek és ott találok? Ez számít valamit??? Hogy itt felvettem..kapom három hónapig, közben kint, Németországban kapok munkát?
2015. okt. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!