Így van rá esély, hogy felvesznek vagy lesz egy utam az ördögnek?
Figyelt kérdés
munkanélküli központba regisztráltam be mint pályakezdő, nagyon sok sikertelen próbálkozás után. 1,5 hónap után küldtek egy levelet amiben tájékoztattak, hogy XY cég állást ajánl (vagy nem tudom már, hogy volt megfogalmazva pontosan) mindenképp el kell mennem oda mert ha nem megyek törlik a regisztrációmat viszont a munkaügyi központ oldalán megtaláltam a cég hirdetését és többször is direkt kiemeli, hogy kiváló német nyelvtudás kell szóban és írásban és 1-2 év tapasztalat. mikor regisztráltam direkt mondtam a nőnek, hogy nyelvtudáshoz inkább ne írjon semmit, mert se az angolom, se a németem nem olyan jó. ja és az adott területen semmi tapasztalatom hiába a szakmám csak most tavasszal végeztem. van rá esély, hogy mégis felvesznek? (szerintem nincs)2013. okt. 8. 19:04
11/14 anonim válasza:
Törölnek, ha nem fogadod el. De ha közben találsz igazi állást, azonnal ott hagyhatod. 37000 meg azért jobb, mint a semmi, a logisztikai ügyintézés meg nem tűnik rossznak. Meg egy kis esély van arra is, hogy valamivel többet kapsz majd.
12/14 anonim válasza:
Meg most csak 6 órás a közmunka, szóval ezért kapod a 37000-et. De egyes helyeken az óraszám is máshogy van, szóval várd ki, hogy mit mondanka ők az óraszámról és a pénzről.
13/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaidat, csütörtökön kiderül minden
2013. okt. 8. 20:16
14/14 anonim válasza:
Közmunkát csak annak ajánlanak, aki fht-ét kap, amúgy esély sincs rá, tudom ebben vagyok. Normális munka lehet. Ha a munkaügyi központba kell menni, akkor egy csoportos tájékoztató lesz, ott elmondja a cég képviselője, amit tudni kell, utána lehet jelentkezni személyes interjúra, azt már az adott cégnél tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!