Jogosult vagyok munkanélküli segélyre (álláskeresési segélyre) én is?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok. Eddig kétszer voltam szakmai gyakorlaton (két hónapig tartott mindkettő, két különböző főiskolai képzés miatt kötelező volt). Félek,h most a diplomával mégsem lesz egyből munkám, így jogosult vagyok valamilyen támogatásra én is? Nem volt még olyan munkám, amiből pénzem is származott volna.2008. júl. 5. 13:37
1/2 anonim válasza:
Szia! Nem tudom a választ, de tudok olyan megoldást, ami valószínűleg kisegítene, bár nem azonnal, de egy hálót jelentene. Küldj privát-emailt.
2/2 anonim válasza:
Nem vagy jogosult támogatásra/segélyre, az csak akkor jár, ha már van egy meghatározott idejű munkaviszonyod, mivel neked iylen még nem volt, nem kepsz, viszont ha bejelentkezel a munkaügyibe akkor "segítenek" munkát keresni, illetve 3-6 hónap munkanélküli után további kedvezményeket kaphat aki foglalkoztatni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!