Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Oldalt vagy profilt csináljak...

Oldalt vagy profilt csináljak Facebook-on, ha használt dolgaimat szeretném árulni?

Figyelt kérdés
Ti melyikhez csatlakoznátok inkább? Melyik szimpatikusabb? Hol tudok eredményesebben képeket feltöltögetni, úgy, hogy széles körben lássák?
2013. okt. 5. 16:27
 1/4 ivcs válasza:
2013. okt. 5. 17:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem oldalt, bár én valószínűleg egyikkel sem foglalkoznék. Én kíváncsiságból benéztem pár ilyen használt cuccos csoportba hát kiábrándító. Az emberek csomószor tesznek fel olyan cuccokat, amiket kb senki nem venne meg, meg irreálisan magas áron kínálják a lehordott ruháikat...
2013. okt. 5. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. Csoportot szoktak csinálni, de már van kb. 10ezer darab, és senkit nem érdekel, csak azt, aki a sz arjait árulja ott. Egy csomó csaló van, kéri a cuccot, de nem fizet...felejtős, inkább vaterázz
2013. okt. 5. 17:47
 4/4 anonim válasza:

Ebay, illetve MOn

Vatera - kell regisztrálni rájuk, de egesz pontosan erre valok.

2013. okt. 5. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!