Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nottek meg az albérleti...

Miért nottek meg az albérleti árak kb 50%-al 2009-óta, Budapesten?

Figyelt kérdés

ugyanakkor azt hallom hogy nincs munka vagy rosszul fizetett a munka,

ki veszi akkor ki a lakásokat ebyiert? a keresletnek kinalatnak valahol osszhangban kell lenni.

2007.oktobertol kulfoldon voltam ugyhogy nem kovettem egyaltalan az esemenyeket.

#lakáskiadás #alberlet arak #alberlet arnovekedes
2013. okt. 5. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Azért mert mindenki ideköltözik a munkahely miatt. Vidéken nincs már.
2013. okt. 5. 12:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Illetve nem is nőttek. 2009-ben is annyiért adtuk ki az egyik lakásunkat, mint most (kb annyit is ér).
2013. okt. 6. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem volt áremelkedés. 2003-ban 70 ezerért béreltem ki egy panelt Budapesten, 2006-ban 10 ezer Ft lakbérCSÖKKENTÉSben állapodtunk meg a bérbeadóval, mert elszállt a távfűtés ára, és ezáltal kevésbé vonzó lett a lakás. Azon a környéken ilyen lakásokat ma is ennyiért kínálnak, tehát 10 év alatt semmiféle áremelkedés nem volt. Persze lehet találni kiugró példákat, de átlagban stagnálnak vagy kissé még csökkennek is az árak.
2013. okt. 6. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!