Kromi84 kérdése:
Ki venne meg egy műanyagipari ötletet?
Figyelt kérdés
Van egy jó ötletem én mint fogyasztó biztos megvenném. Nem adnám drágán tanulmányaim befejezéséhez kéne támogatni amihez kéne jó angol tanfolyam, könyvek költségei, tandíj, és egy kis zsebpénz. (Érettségi estin)2013. okt. 5. 10:32
1/6 anonim válasza:
Öööö szerinted ha nem tudja rajtad kívül senki, hogy mi az ötleted akkor ki fogja megvenni?
2/6 A kérdező kommentje:
Ez részről igaz, de, ha már valaki idejön megkérdezni megtudhatja ;)
2013. okt. 5. 18:23
3/6 anonim válasza:
Hát te tudod, én értelmet ötletes interneten soha nem adnék ki, mert 100-ból 99 érdeklődő vagy kíváncsiskodik csak vagy le akarja nyúlni az ötletet.
Jó ötlettel be kell küzdeni magad egy kompetens személyhez és neki elmesélni nagy vonalakba, miről is van szó.
4/6 A kérdező kommentje:
Pont ez az itt nem szeretném megosztani, de hova kéne fordúlni?
2013. okt. 6. 06:18
5/6 anonim válasza:
Általánosságban ugye az van, hogy keresel egy céget, akiről el tudod képzelni, hogy le tudja gyártani az általad megálmodott terméket és náluk érdeklődsz egy magasabb pozícióban lévő kompetens személynél.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen a kérdésem is erről szól, hol vannak ilyen helyek? Édesapám ugyan ilyen helyen dolgozik, de sajnos ő azt mondta náluk erre biztos nincs lehetőség. Én arra lennék kíváncsi, hol lehetne ilyennel bekopogni és egy prototípussal előállni úgy, hogy meg is kapjam a kért támogatást.
2013. okt. 7. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!