Az EBAY-on lehet eladni? Ha igen kell jutalékot fizetni? Mekkora szintű nyelvtudást igényel?
Én többször vásárolok az Angol Ebay-en,és adtam is el 1-2 dolgot.általában ha 95%-os a jó értékelés akkor már foglalkozom az illető árújával...De mindig elolvasom a megjegyzéseket,mert szinte mindig írnak.PL:hogy gyorsan postázza a csomagot amit vettem tőle,megbízható,az árú hibátlan,és elégedett vagyok.Ez jó pont.Vagy írnak negatív dolgokat is..Ilyennel már nem is foglalkozom..Mint írtam többször vásároltam már(pl:600 fontért futópadot is),és eddig soha nem volt semmi panaszom.Mi is mindig igyekszünk a lehető legjobban ,leggyorsabban intézni az eladást.Azért nem árt tudni angolul,mert van amikor tök jó a kép az árúról,és a végére oda van írva,hogy esetleg van valami pici hibája..
Hogy hány %-al adnak többet egy termékért?Nos ezt előre nem lehet tudni.Volt hogy eladtam valamit,és jóval többet vártam mint amennyiért elkelt,és volt,hogy többet adtak érte,mint amennyiért el akartam adni...
Első vagyok megint.Mindent el lehet adni...Csak legyen valaki aki meg is veszi...Én adtam már el dísztányérokat(macskás,egyedi)megvették..
Amúgy most éppen ruhát keresek...De nézd meg az Ebay oldalát,és látni fogod,hogy mennyi mindent adnak el...
miután az ebay egy cég és a szolgáltatás igénybevétele szerződéses úton történik, annyira kell tudni a nyelvet, amennyire a szerződésben vállalandó kötelezettségekkel tisztában akarsz lenni. Gondolom,hogy egy magyar nyelvű, az orrod elé tolt szerződésre sem írod a neved olvasás nélkül... Persze ahhoz sem árt tudni a nyelvet, hogy egy nagyon figyelmetlen licitet vissza tudj vonatni, vagy csak egyszerűen tisztában legyél a lehetőségeiddel.
Volt csalódás, lenyúlta az eladó a pénzt és nem küldte a holmit (alkatrész).
Onnantól kőkeményen rááltam az értékelésre, kevés tranzakciósoknál igyekszem megnézni a korábbi 'forgalom' értékét (ne akarjak drága dolgot venni olyantól, aki 100%-os, de filléres kacatokon, tehát pár eurónyi pénzből előállítható látszatból van a %), alacsony forgalmúaknál csak 100%-os érdekel, többszázas nagyságrendnél 90+ %-os, ill. a vitás tranzakcióinak az okait elolvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!