Melyik a top 3 legolcsóbb taxis cég Budapesten?
Figyelt kérdés
Akiket éjfél után is lehet hívni és megbízhatóak is?2013. okt. 4. 08:49
1/7 anonim válasza:
Legolcsóbb? Most amikor fix tarifa van, tehát mindegyik ugyanannyi? :-) 280 Ft km díj, 450 alapdij.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor melyik a legmegbízhatóbb, a legszimpibb? A reptérre mennék..
2013. okt. 4. 09:56
3/7 anonim válasza:
Én a City taxit szeretem, ők rendelkeznek a legkulturáltabb sofőrökkel, illetve a legjobb autókkal.
4/7 A kérdező kommentje:
Most hívtam a City Taxit, 6-7000 forint alsó hangon a reptér a 14.kerületből!!!! :((( rablás! Megoldom máshogy..
2013. okt. 4. 10:51
6/7 anonim válasza:
Én buszozom. annyiért akart kivinni,amiből kirepülök Malmobe..durva:D
7/7 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy most már mindenkinél ennyi lenne amióta bejött ez a h*lye törvény x( Nem tudom, ez most mire volt jó, megszüntetni a versenyt a taxivállalatok között :S gyönyörű hazánk rendelkezéseinek újabb rejtélye...
2013. okt. 4. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!