Budapesten hol tudom beváltani a Guatemalai quetzal-omat?
Figyelt kérdés
Elég sok pénzváltónál próbálkoztam már, de sehol sem tudtam beváltani. Mindenhol azt mondták, hogy csak Budapesten és csak nagyon kevés pénzváltó váltja be. Olyan pénzváltót keresek, ahol nem csak a "szokásos" pénznemeket váltják, hanem "különlegesebbeket" is.2013. okt. 3. 21:11
1/2 anonim válasza:
Mennyi Quetzalod van? Én papírpénzeket gyűjtök, és biztosan mondom neked, hogy vaterán nem árában, hanem többért eltudod adni. Gyűjtőknek.
2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem sok, összesen 180 quetzalom van. Mindenképpen pénzváltó érdekelne, mert az a leggyorsabb mód, hogy "megszabaduljak" tőle. De köszönöm szépen a választ!
2013. okt. 8. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!