Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Micsoda?! Nyertem? El is higgyem?

Micsoda?! Nyertem? El is higgyem?

Figyelt kérdés

Mit szólnátok egy ilyen levélhez? /most kaptam/

Örömmel be a sorsoláson a Platinum Lottó program tartottak ma. Az Ön e-mail címre csatolt Draw szerencsés számok: PL70864194009, amely elnyerte ön a Platinum Lottó a 2. kategóriába tartozik. Ön tehát jóváhagyták igényelni teljes összege (nyolcszáz-ezer amerikai dollár) készpénzben.

Ahhoz fájlt a követelést, kérjük, forduljon követelések ügynök, az alábbi adatok feldolgozására a díjat.

KÖVETELÉSEK AGENT : Monsignor.Peter

e-mail : monsignor.peter@overworked.co.in

Telefonos : +2348039486038

1. 2 teljes nevét. Otthoni cím 3. TELEFON / FAX SZÁMA 4. SEX: 5. FOGLALKOZÁS 6. CSALÁDI ÁLLAPOT 7. WINNING EMAIL 8. ÖSSZEG WON: 9. ÁLLAMPOLGÁRSÁG

Tisztelettel,

Platinum Lottó Inc.

2009. nov. 8. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy hidd el!
2009. nov. 8. 15:08
 2/8 anonim válasza:
100%
Érdekes én 10 perce kaptam ugyan ilyet, persze kitöröltem, de te mit kezdesz vele?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem hiszem,hogy nyertél.De ha mégis igaz lenne,akkor is veszélyes dolog egy teljesen ismeretlennek minden személyes adatodat megadni:Neved,lakcímed,telefon számod. Ha betörnek ezekután hozzád pl. az megérné neked ?
 4/8 anonim válasza:
100%
mindjárt megnézem ugyanaz-e a szerencseszámunk
2009. nov. 8. 15:09
 5/8 anonim válasza:
100%
PL70864194009 Milyen érdekes az én szerencseszámom is ugyanaz, remélem nem dől be neki senki.
2009. nov. 8. 15:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Hogy mit csinálok?! Hát röhögök... ha, ha, ha...! Egy percig se vettem komolyan. Inkább azért irtam ide, hogy be ne düljetek hasonlónak.
2009. nov. 8. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A következő az, hogy csak úgy tudják a nyereményedet kifizetni, ha előbb átutalsz a dél-afrikai bankszámlájukra xx-eurót... :-P

Már sokan kaptak ilyen levelet...

2009. nov. 8. 15:43
 8/8 anonim ***** válasza:
ne higgy el semmit ami ennyire hemzseg a helyesírási hibáktól és rossz fogalmazástól.
2010. júl. 17. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!