Miért nem nyerek soha semmit?
Huszonéves vagyok, eddig nem nagyon játszottam semmivel, valahogy nem hittem benne, de ez a kilátástalanság, minimálbéres fizetés nem tetszik, nagyon nem! kb fél éve elkezdtem lottózni, minden formában, tippmixet is játszok, nem nyertem semmit sem, még 2 találatom sem volt a lottón, na mentem tovább, van több nyerési lehetőség, csokipapirokkal, folyamatosan lesem a nyereményfigyelőt, regisztráltam mindenhova, rádióban is játszottam, hátha nyerek valamit, de semmi, és most jött el az idő amikor feladom, sok pénzt áldoztam rá a nagy semmiért. Én már nem hiszek ebben a lehet nyerni ezzel azzal. meg kocsit lehet nyerni, meg tv-t, hagyjuk már. Mind kamu!
Marad a kilátástalanság, munka minimálbérért, és majd akkor lesz valamim amit megveszek!
Te most komolyan azt hitted mindenki nyer? Felvilágosítalak akkor: Nem kamu, de nem is nyer mindenki!
Ülj le, fogj egy papírt és írd össze, hogy mennyit költöttél eddig szerencsejátékra! Azt se felejtsd el amikor csak azért vettél meg egy csokit, kekszet, csipszet, akármit mert nyereményjátékot hirdettek a csomagoláson!
Ha végeztél akkor pedig gondolkodj el rajta, hogy mennyi minden hasznos dolgot tudtál volna venni inkább a sok kidobott pénzből. Megérte?
Én tudom hogy nem érte meg, de legalább egy csokit nyerjek, de még az sem..
Abbahagytam .. na..
4. válaszadó
Te akkor szerencsés vagy. nem úgy mint én
Látom még gyerek vagy kérdező :)
Szóród a pénzt felesleges dolgokra, közben meg nyafogsz a fizetés miatt, nőj fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!