Sorrendbe raktam ismert magyar embereket a vagyonuk alapján. A listát leginkább tipp,becslés,és kis google-s kutatómunka alapján állítottam össze.Hasonló volt az elképzelésem,mint a leggazdagabb 100 Magyar kiadványnál,csak épp ezt nem kell annyira komolyan venni,mivel nagy esély a tévedésre,és egyesek nagyon titkolják a vagyonukat.Lehet,hogy valaki sokkal gazdagabb a mögötte lévőnél,vagy fordítva.Ezért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is,hogy miben tévedtem nagyot. A listám csak 20-as,és nem is csak a leggazdagabbak szerepelnek benne.Összegeket nem is írok,csak a sorrendet.Ime a lista!:
Én nem is értem a listád felépítését, mintha inkább a celebeket gyűjtötted volna össze. Erről a listáról az egyetlen említésre méltó személy - vagyon szempontjából - Andy Vajna. Az összes többi az kb. gittegyleti tag vagyon szempontjából.
2013. szept. 29. 21:02
2/6 A kérdező kommentje:
Mit nem értesz ezen?Direkt hazai celebeket,vagy hírességeket kerestem,és őket próbáltam rangsorolni.Üzletembereket,nagyvállalkozók ezért sem kerültek fel.Ha valaki szerint nem jó a lista,akkor nyugodtan mondja meg.Akkor meg pláne szóljon,ha fent van a listán:)
2013. szept. 29. 22:44
3/6 anonim válasza:
öÖöööö akkor Andy Vajna mióta "hazai"? És Klapka György mióta celeb? :)
2013. szept. 29. 22:50
4/6 A kérdező kommentje:
Jól van,vannak kicsit kakuktojások is,de Andy Vajna attól még Magyar,hogy 56 -ban kivándorolt külföldre, ott gazdagodott meg, és ha jól tudom most is Magyarországon élnek újdonsült feleségével.Klapka György meg az celeb,illetve inkább híresség,mert nagyon gyakran szerepel a médiában,amúgy meg színész akart lenni,de kirúgták polgári származása miatt,majd szólótáncos volt,és koreográfus.Mary Zsuzsi egykori férjeként,sem tudta igazán távol tartani magát a "celebvilágtól",de lehet,hogy nem is akarta.Én úgy látom,hogy meglett kora ellenére is szívesen nyilatkozik a médiának,és szívesen szerepel tv műsorokban...
2013. szept. 29. 23:34
5/6 A kérdező kommentje:
ja,és Andy Vajnának vannak Magyarországi beruházásai,cégei is.Bár igaz,hogy mai jövedelmének 99% külföldről származik,és ott is adózik,illetve néha nem adózik utána.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!