Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Be lehet egyáltalán állítani...

Be lehet egyáltalán állítani hogy 1 postát számoljon fel vaterán?

Figyelt kérdés

Vaterán kinéztem 24 db terméket 1 eladótól és beraktam a kosárba. Rámentem hogy ajánlott levélbe kérem és így mindegyikhez felszámolt egy postát.Írtam a csávónak hogy hogy lehetne ezt megoldani ,de ő csak annyit írt nekem hogy a posta 370...

[link]

Mit kéne beállítanom? Így meg nem akarok rámenni a postára, mert lehet hogy utánna meg kérni fogja tőlem a 24 db termék postáját

2013. szept. 29. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

a vatera mindig így számol...

a 24 db termék postáját esetleg akkor kérhetné, ha 24db csomagban küldené el :-)

2013. szept. 29. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy egy postai csomagba rakja bele az egészet és egy dobozba adja fel. Kilótól függ mennyi lesz az ára, de garantáltan nem lesz annyi, mintha egyesével küldené...
2013. szept. 29. 20:05
 3/3 A kérdező kommentje:
meg lett oldva :D
2013. szept. 30. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!