Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Apródon előreutalással,...

Apródon előreutalással, csomag megérkezési idő?

Figyelt kérdés
Apródon vettem egy eladótól egy xboxot. Nem akart belemenni az utánvételbe, én meg az elõre utalásba, személyesen semmiképp nem tudtam volna elmenni érte, így megegyeztünk, hogy a felét utalom csak elõre, a maradékot meg majd ha megjött. Kedd du. 2 kor adta fel, nem tudom milyen küldési módon (nem értek a postához). Max mennyi idõ lehet még meg érkezik? A Balatonnál lakom, õ pedig Debrecenen.
2013. szept. 27. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Kb bármennyi. A lehetőségeid valszínűségi sorrendben:

- Soha nem érkezik meg, mert az anonim hirdető oldalakon nem ritka, hogy előre utalásnál lenyúlják a pénzed... Az egészet nem sikerült, csak a felét de az is fél siker!

- A posta ellopja az értékes csomagot

- Ha valami csoda folytán fel is adták és a postás sem lopja el akkor sima csomag kedd délután feladva szerdán elindul a budaörsi elosztóközpntba, csütörtökön elindul feléd a megyei központi postára és helyi viszonyoktól függően pénteken vagy hétfőn kiszállítják. Persze csúszás bármikor lehet benne, de nem valószínű.

Belföldi csomagnak azonban van feladóvevénye és nyomonkövetési száma mindig! Kérd el a nyomonkövetési számot az eladótól és ellenőrizheted a posta.hu -n a csomagot.

2013. szept. 27. 06:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor jövõhét keddig még várok. Tegnap kértem, hogy adja meg a nyomkövetõ azonosítoját, ma talán megadja.
2013. szept. 27. 08:52
 3/7 anonim ***** válasza:
A reakciói alapján soha nem kapsz semmit...
2013. szept. 27. 09:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne reménykedj, BIZTOS, hogy lenyúlták a pénzedet! Fogadok, hogy az, hogy debrecenben van a termék, csak azután derült ki, hogy beszéltetek az eladóval, és közölted, hogy a balatonnál laksz.
2013. szept. 27. 09:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Igazatok volt, ma sem jött semmi, a hírdetést közbe frissítette, mintha még eladó lenne, válasz nem jött tõle... Még szerencse, hogy csak a felét küldtem el neki. A hírdetõ neve zoltán, Xboxot árul és Iphone t. Ha valaki épp venni akar tõle valamelyiket az talán elolvassa majd ezt, és akkor õ talán még idõben abbahadja a bizniszelést vele. Aki a jövõben apródozna az sose bízzon meg idegenekben, postán csak utánvétellel vásároljon.
2013. szept. 27. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért, ha postai utánvéttel kapsz 3 féltéglát akkor úgy fain?
2013. szept. 27. 17:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor legalább van 3 féltéglád + 1 dobozod. Jó igazad van, akkor átjavítom: Apródon csak akkor üzletelj ha eltudsz menni érte!
2013. szept. 27. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!