Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Igaz lehet ez az internetes...

Igaz lehet ez az internetes pénzkeresés?

Figyelt kérdés

"Az emberek itt mindig azt kérdezik, hogy hogyan kereshetnek pénzt interneten könnyen és gyorsan... Természetesen nincs ilyen lehetőség, hogy könnyen, gyorsan, munka nélküli pénzkereset, aki ebben hisz, azt sajnos ki kell ábrándítanom. Én 2 napja viszont találtam egy ilyet, aminek az elkezdése kicsit több időt igényel, viszont a későbbi időkben ez teljesen megfelel egy kis zseb pénznek. Magyarországon egyáltalán nincs elterjedve, ez még csak külföldön divat, de valós pénzt lehet elérni vele. Egy szomorú dolog van ezzel kapcsolatban, hogy csak azok csinálhatják ezt, aki rendelkezik IPHONE, IPAD, IPOD, vagy IMAC termék közül valamelyikkel. Itt megtudhattok mindent róla: [link]

Ezt találtam egy oldalon, haverom már kipróbálta, és elvileg fizetett is neki. Szerintetek?

2013. szept. 22. 20:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A blog keresett oldala nem létezik! Legalábbis ezt írja a gépem.
2013. szept. 22. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem letezik mert reklamozo emberunk meg linkelni sem tud xD :)))))

bent maradt az " ha kiveszed jo lesz

loooool

2013. szept. 22. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, amíg kattintgatsz, addig a manók rajzolják a zöldhasút!
2013. szept. 22. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!