Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van az MLM hálózat építésről?

Figyelt kérdés

Leginkább a 3B alkusz kft-vel kapcsolatban lennék kíváncsi tapasztalatokra.

Nekem nagyon jó ajánlatot tettek,nagyon sok pénz van benne,de nekem valami mégis gyanús.

Lényege az,hogy én belépek a rendszerbe,folytatom az én ismerőseimmel a beszervezést,ezáltal kapok pénzt,ezek után az én ismerőseim által beszervezett tagok után pedig jutalékot.

Köszönöm a válaszokat!

2009. nov. 5. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Ez egy piramis játék.Az mindig csak a legfelül lévőknek hoz hasznot,mások csak ráfizethetnek.
2009. nov. 6. 07:11
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Van aki hisz benne, van aki nem.

Szerintem nem éri meg.

2009. nov. 6. 07:36
 3/12 anonim ***** válasza:
65%
Ez is egy munka, amivel pénzt lehet keresni. Ismerőseim révén tudom, hogy az mlm-el több pénzt kereshetsz, mint egy hagyományos munkahelyen, de ennek meg is van az oka. Ez egy nehéz munka, hiszen nem csak le kell tölteni a napi 8 órát egy munkahelyen, hanem kő keményen a teljesítmény határozza meg a fizetést, rendszerint nem 8 órában dolgozva. Ha nem félsz a munkától, szeretnél az átlagnál több pénzt keresni, akkor kezdj bele. NE a mások véleménye alapján dönts, ebben az országban mindenki tud tanácsot adni, de hány mögött van alaposság, tapasztalat? Én ismerőseim révén találkoztam már több mlm-el, de csak nemrég kezdtem foglalkozni eggyel, amibe én látok fantáziát. Azt viszont neked is ajánlom, hogy amelyikbe belekezdesz, nagyon jól nézz utána. Fontos: legyen megbízható a cég, tudj azonosulni azzal a „termékkel” ami mögé állsz, valami új ötlet legyen, ne te légy a százezredik aki ezzel foglalkozik, és legyen eladható. Ha ezekre a szempontokra igen a válaszod, akkor kezdj bele! Ha jó a választásod, van aki téged segítsen, kitartó vagy, akkor sok-sok pénzt keresel, és ne érdekeljen más véleménye, azzal nem tudsz fizetni a boltban. És a piramis hozzászólásokkal ne foglalkozz, pl. a MÁV is abban müködik, de mégis milyen sokan dolgoznak ott is, nagyon kevés pénzért....
2009. nov. 6. 12:10
 4/12 A kérdező kommentje:

Itt nincs termék,ez csak biztosítással foglalkozik.

De viszont nagyobb biztosítók is adták ehhez a 3B kft-hez a nevüket.

Nekem annyi a dolgom,hogy embereket léptessek be,nem kell venniük semmit,de a belépési díj 90 ezer,onnantól pedig nekik is beléptetéssel kell foglalkozniuk.

Az embereket pedig nagyon nehéz meggyőzni arról (köztük engem is) hogy fizessenek be ennyi pénzt, mert nagyon sokan nem hisznek ebben.

És én is bizonytalan vagyok..

2009. nov. 6. 12:40
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem biztosításokat kell kötnöd? Mit kapsz cserébe a 90ezer Ft-ért? Egyátalán miért kérnek tőled pénzt? Ez valahogy zavaros.
2009. nov. 6. 14:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Azért, hogy dolgozhassak, nem fogok fizetni! Szerintem nincs annyi ember, aki befizetné ezt, hogy hasznod legyen majd a későbbiekben. Szerintem hülyeség, da ha Téged érdekel, vágj bele! (Max. buksz 90 ezret.)
2009. nov. 6. 16:54
 7/12 A kérdező kommentje:

Biztosításos dolog.

Egy kötvényem lesz ha kifizetem a 90-et.

És igen nekem is zavarosnak tűnik,azért kérdeztem meg itt,hátha valaki ismeri konkrétan ezt, mert google-ban nem találtam erről info-t.

2009. nov. 6. 23:43
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

Az esetek jelentős részében ha pénzt kérnek tőled, hogy dolgozhass, az átvágás. Például veszel egy kötvényt, beszervezel embereket, aztán mikor valaki úgy dönt, hogy már elég sok pénz van benn, csődöt jelent. És nem igaz, hogy csak a pénzedet bukod. Az ismerőseid, akiket beszerveztél, innentől kételkedni fognak a szavahihetőségedben (elvégre te szervezted be őket, miattad buktak).

Persze lehet, hogy éppen ez a kivétel. De 90000 Ft szerintem mindenképp túl nagy kockázat.

2009. nov. 7. 02:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is ilyesmiben vagyok benne, de ezt a Kft-t nem ismerem.

A 90 ezer szerintem kicsit sok a mai világban.

A mi átlagos kötvényünk 30 ezer ami egy ismert biztosítónál van megkötve. Megtakarítási kötvény hangsúlyozom.

Azért jó, mert nem egy tapasz vagy épp pelenka vagy akármi a termék, hanem egy megtakarítás amit majd a fiam fog megkapni. Nem a cégnek fizetsz hanem a biztosítónak, mert a biztosítóval vagy szerződve. Miután meghallgattam rájöttem, hogy úgyis veszek olyan dolgokat minden hónapban ami felesleges így inkább kötöttem egyet aminek van értelme. Egy csomó ismerősöm kötött. De nem is kell győzködni az embereket, mert szinte mindegyik tudja, hogy valamit félre kell tennie a jövőre nézve, mert ugye nyugdíjunk se lesz ha így haladunk.

1 kötéssel 6 számjegyű összeget is megkaphatsz ezért sokan nem hiszik el.

Akkor jön a PIRAMIS játék meg hasonló megjegyzések. A PIRAMIS játék illegális, nincs termék és a pénzt amit befizetsz azt osztogatják.

Az MLM legális, terméke is van és nem azt a pénzt osztogatják amit befizetsz, mert azt a saját számládra fizeted, hanem a biztosító cég ad jutalékot amiért ajánlást hoztál.

Én mondjuk a 90 ezren elgondolkoznék, mert ugye az 1 havi fizetés (van akinek majdnem 1,5 havi).

2009. nov. 23. 10:44
 10/12 anonim válasza:
Nos én pont ebben a 3b-ben vagyok benne! 20 éves vagyok, és h tisztába legyetek h mi az az mlm...nem az amik eddig itthon voltak...pilóta meg piramis meg stb...Ha mlm et szeretnétek látni,akkor keressetek amerikában,hisz ott rengeteg meló mlm ben müködik jól,s hála mamár itthon igy a 3b miatt!!!semmi sem zavaros,jól átlátható hol a péénzed,hisz a 90 ezer az mondjuk az allianzhoz megy,és mivel ők 130-160 %os juttatásokkal működik,igy abból van az én pénzem is pl!!!a környezetemben nagyon sokan(főleg olyanok akiknek nincsen pénze) rengeteget,irreálisan sokat keresnek...Nem arról van szó h meló nélkül keresel pénzt...és sok az a 90 ezer?mert máshol nem 2-300 ezer a nyugdijelőtakarékosság meg a biztositás 1 évre? itt megvan az esély h 90 ezerből meglegyen 2 éved,és még pénzt is kereshetsz!ha mondjuk valaki azt mondja,h kereshetsz 500 000 ft-de a feltétele az h legyen laptopod,meg öltönyöd,nem megvennéd? a másik az h a cég,a szcáfnál az apehnál és a n.biztonságnál is le van ellenörizve!!!Ha kell infó az irjon az emailomra,és ez nem hirdetés!!inkább segitség!!! jah és még annyi h befuccsolni se tud!! láttál már biztosítótársaságot befuccsolni?...tudom persze rávágjátok ah a máv,csak az egylet nem társaság..a társaságnak van 3-4 viszontbiztosítója..a 3b ben többek között allianz,axa,uniqa van benne jah és az ing!!! ml_09@freemail.hu
2010. márc. 10. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!