Kinek milyen tapasztalata van az MLM hálózat építésről?
Leginkább a 3B alkusz kft-vel kapcsolatban lennék kíváncsi tapasztalatokra.
Nekem nagyon jó ajánlatot tettek,nagyon sok pénz van benne,de nekem valami mégis gyanús.
Lényege az,hogy én belépek a rendszerbe,folytatom az én ismerőseimmel a beszervezést,ezáltal kapok pénzt,ezek után az én ismerőseim által beszervezett tagok után pedig jutalékot.
Köszönöm a válaszokat!
Van aki hisz benne, van aki nem.
Szerintem nem éri meg.
Itt nincs termék,ez csak biztosítással foglalkozik.
De viszont nagyobb biztosítók is adták ehhez a 3B kft-hez a nevüket.
Nekem annyi a dolgom,hogy embereket léptessek be,nem kell venniük semmit,de a belépési díj 90 ezer,onnantól pedig nekik is beléptetéssel kell foglalkozniuk.
Az embereket pedig nagyon nehéz meggyőzni arról (köztük engem is) hogy fizessenek be ennyi pénzt, mert nagyon sokan nem hisznek ebben.
És én is bizonytalan vagyok..
Biztosításos dolog.
Egy kötvényem lesz ha kifizetem a 90-et.
És igen nekem is zavarosnak tűnik,azért kérdeztem meg itt,hátha valaki ismeri konkrétan ezt, mert google-ban nem találtam erről info-t.
Az esetek jelentős részében ha pénzt kérnek tőled, hogy dolgozhass, az átvágás. Például veszel egy kötvényt, beszervezel embereket, aztán mikor valaki úgy dönt, hogy már elég sok pénz van benn, csődöt jelent. És nem igaz, hogy csak a pénzedet bukod. Az ismerőseid, akiket beszerveztél, innentől kételkedni fognak a szavahihetőségedben (elvégre te szervezted be őket, miattad buktak).
Persze lehet, hogy éppen ez a kivétel. De 90000 Ft szerintem mindenképp túl nagy kockázat.
Én is ilyesmiben vagyok benne, de ezt a Kft-t nem ismerem.
A 90 ezer szerintem kicsit sok a mai világban.
A mi átlagos kötvényünk 30 ezer ami egy ismert biztosítónál van megkötve. Megtakarítási kötvény hangsúlyozom.
Azért jó, mert nem egy tapasz vagy épp pelenka vagy akármi a termék, hanem egy megtakarítás amit majd a fiam fog megkapni. Nem a cégnek fizetsz hanem a biztosítónak, mert a biztosítóval vagy szerződve. Miután meghallgattam rájöttem, hogy úgyis veszek olyan dolgokat minden hónapban ami felesleges így inkább kötöttem egyet aminek van értelme. Egy csomó ismerősöm kötött. De nem is kell győzködni az embereket, mert szinte mindegyik tudja, hogy valamit félre kell tennie a jövőre nézve, mert ugye nyugdíjunk se lesz ha így haladunk.
1 kötéssel 6 számjegyű összeget is megkaphatsz ezért sokan nem hiszik el.
Akkor jön a PIRAMIS játék meg hasonló megjegyzések. A PIRAMIS játék illegális, nincs termék és a pénzt amit befizetsz azt osztogatják.
Az MLM legális, terméke is van és nem azt a pénzt osztogatják amit befizetsz, mert azt a saját számládra fizeted, hanem a biztosító cég ad jutalékot amiért ajánlást hoztál.
Én mondjuk a 90 ezren elgondolkoznék, mert ugye az 1 havi fizetés (van akinek majdnem 1,5 havi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!