Hogyan tudnék összeszedni 100-150 ezer forintot? :D
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék "összeszedni" 100-150 ezer forintot? Vagy ha ez nem jönne össze akkor hogyan tudnék egy iPhone 4S -et szerezni? :))
14 éves vagyok... :D
Az idő mindegy..... lehet akár 1 év is még több is.... csak meglegyen... :D
2013. szept. 19. 21:51
1/3 anonim válasza:
Zsebpénz, nagymama, ismerősöknél munkavállalás.
Hivatalosan még nem dolgozhatsz diákmunkában.
más lehetőség kilőve:D
(iphone 4S nem egy nagy bumm, de te tudod:) :D
2/3 Linkoln válasza:
Hát, ne vedd sértésnek, de az olyanokat mint te, megfejnek, nem pénzt adnak.
Mi a fenének egy iphone s4 annyi pénzért?
Az ilyeneken lehet keresni, tényleg. Veszek egy iphone 4s-t, és eladom valakinek (Az ilyenek miatt mint te, van rá kereslet. Ez nekem elég kényelmes)
Egyébként.. Nehéz dolog.
Vállalj alkalmi melókat.
3/3 anonim válasza:
Én azt becsülöm benned, hogy nem anyuci meg apuci veszi meg , hanem saját magad akarsz érte megdolgozni. Keress olyan alkalmi munkákat, amivel pár ezret félre tudsz tenni mindig. Én így gyüjtöttem laptopra össze a pénzt, mert amúgy elég szegényes családban élünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!