Ma az önykormányzatnál, hol lehet igényelni TB fizetést/támogatást?
Figyelt kérdés
mielőtt valaki belekukacoskodna, igen fizet[t](j)ük eddig rendszeresen x ideje még most is(munkanélküli vagyok x ideje).
Minden csekk megvan erről.
segély/járulékban nem részesülök.
2013. szept. 18. 16:39
1/8 anonim válasza:
Önkormányzatnál a jegyzőhöz kell menni. Ott kapsz olyan nyomtatványt, amelyet kitöltesz, mellé kell csatolni a veled "közös háztartásban élők" jövedelemigazolásait (munkahelyről a párodét, vagy éppen a keresőképes gyermekek, nagyszülők nyugdíj-szelvénye stb. stb.). Beviszed, kiszámolják, hogy az 1 főre jutó átlagjövedelem alatta van-e a törvényben meghatározottnál, és ez esetben tudja az önkormányzat átvállalni a TB fizetést.
2/8 A kérdező kommentje:
És mennyi az egy főre jutó jövedelem felső határa?
2013. szept. 18. 17:13
3/8 A kérdező kommentje:
+az egész familiban 3-an vagyunk, 1 fedél alatt, apám nevel engem és tesom(tesom sulija jár), családban neki van egyedül munkája.
2013. szept. 18. 17:15
4/8 A kérdező kommentje:
és még+1 kérdés:
kell az egy háztartásban élők adatai? igényelve az okmányirodából a nyilvántartásból?
2013. szept. 18. 17:21
5/8 anonim válasza:
Menjetek be az önkormányzati jegyzőhöz, a tájékoztatás nem kerül pénzbe!
Nem vagyok annyira járatos ezekben a dolgokban, nem akarok hülyeséget írni!
6/8 A kérdező kommentje:
akinek csak kedden van fogadóórája :S délután...
akkor lehet várni addig?
2013. szept. 18. 17:27
7/8 anonim válasza:
A szociális törvényben megtalálod a pontos feltételeket.
Nálunk (január 1-től) nem az önkormányzatnál, hanem a járási hivatalban kell intézni.
8/8 A kérdező kommentje:
Budapesten lakok, akkor is oda kell mennem?
2013. szept. 18. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!