Meddig mehet el egy munkahely ha vissza akar tartani egy dolgozót?
Egy nagy cégnél dolgozom, egy osztály munkáját végeztem egyedül, kevés pénzért és megbecsülésért. Sajnos túl jól. 1,5 év alatt a stressztől több mint 10kg-t fogytam, az ismerőseim alig ismernek rám és én is alig ismerek magamra. Folyton aggódom, belefáradtam, kihat a családomra, mindenre. Két hete beadtam a felmondásomat.
A cég azonban nem akar elengedni. Próbáltak visszatartani szép szóval, ígérgetéssel, pénzzel, de nem akarom tovább csinálni. MOst már fenyegetőznek hogy elintézik, ne kapjak sehol munkát a szakmámban-sajnos ehhez megvannak az eszközeik is.
Tudom hogy jogszerűtlen, törvénytelen de félek, igazuk lesz és a végén tényleg tönkretesznek. Paranoiás vagyok? Mit tehetek?
És mire fel perelnél? Arra, hogy a multi vezetők egymás között megbeszélik, hogy téged ne vegyenek fel. Mindkettő letagadja és ennyi, vége is a pernek...
Ez nagyon nehéz, de én nem látom nagy esélyét. hogy valóban betartanák a vezetőid ezt a "keresztbetétel" dolgot, ha amúgy csöndesen és alázatosan lelépsz az alvégen a felmondási idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!