A vaterán kérik a számlaszámot. Ti meg adnátok?
Több százezer aktív felhasználó van, aki megadta.
szerinted? Mi a gond?
Csak azért kérdem,mert nem tudom hogy meg merjem-e adni a számlaszámomat, vagy egy új számlaszámot nyisak.
Tudom hogy hülye kérdés de amire megy a füzim azt meg adhatom?
Már meg is adtam de nem tudom aktiválni ,mert nem tudom hová kell be irni az ügyfélkódomat.
Köszönöm a válaszokat.
Nagyon jó a kérdésed és egyáltalán nem hülyeség!!!
Tudnillik a Vatera (és a TeszVesz)folyamatosan lejelenti az APEH-nak azokat az Eladókat, akiknek a forgalma eléri az 50ezer Ft-ot, tudnillik 50ezer Ft bevétel felett adózni kell a jövedelem után...
Ezt sokan nem tudják és elég mellbevágóan hat rájuk, mikor behívatja őket a APEH és rájuk sózza az elmaradt adót,kamatokat meg a büntetést...
Azt is tudni kell erről, hogy a Vatera megadja az illető beregisztrált bankszámlaszámát is, ahol aztán az APEH visszamenőleg "körülnéz"...
Én a helyedben nem azt a bankszámlaszámomat regisztrálnám be, amire a fizetésem is jön és ahonnan a számláimat is fizetem!!!
Másik, amiért veszélyes az APEH-nek kiadni a fizetéses-bankszámlaszámod : ha rádterhelik netán az adótartozást+büntetést+kamatokat, akkor egy szép napon arra ébredsz majd, hogy a bankszámlád "felfüggesztette" az APEH és leemelte róla a tartozásodat!!! (Havi fizetésednek annyi!)
Szóval, nyiss egy másik bankban egy másik bankszámlát és azt regisztráld be a Vaterán!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!