Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sportfogadási oldalt szeretnék...

Sportfogadási oldalt szeretnék csinálni hogy álljak neki?

Figyelt kérdés
Olyan oldalt szeretnék ahova kiírhatom a tippjeimet minden nap és akkor lehet róla kommentezgetni aki hozzászeretne szólni. Már 2éve csinálom és minden hónap pluszos ezt szeretném megosztani.Ehhez kellene segítség!

2013. szept. 9. 10:45
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

HAt igen a tutira kellett volna menni! Aki kovetni fog itt annak mindig beirom es hogy most allok. Nem lenne korrekt reszemrol ha nem innen szamolnam szoval mindig a mai naphoz viszonyitok! Igy most az egyenleg -0,8

Ezt ugy kell erteni, hogy van X kereted amibol fogadsz, ennek az X osszegnek 1 szelvenyre maxaz 5% teszem fel, x/20resze! Ha valaki segitene az oldal megcsinalasaban azt meg koszonom. De nezzuk mit hozz a holnap vagyis ma :D

2013. szept. 10. 07:22
 22/25 A kérdező kommentje:

Annyit pontositnaek, hogy -0,8 hanem -0,34 Mivel a

Eindhoven 1,91re

Sandvikens 1,75ert fogadtam. De ma majd a szorzot is kiirom ne legyen vita belolle.

2013. szept. 10. 07:26
 23/25 A kérdező kommentje:

Azt irja, hogy megszunt vagy felfuggesztett felhasznalo..:(((

Annyira nem tudom ezt az eszt dolgot azert valjuk be ok nem egy Roman valogatott azert es nem is oylan szurkolokkal vannak stb...

Ugyhogy en kihagyom az tuti!

Ami eddig biztos nalam:

Görögország-Lettország 1/1 1.85ert de ezt most lehet dupla tettel teszem a tegnapi elmaradas vegett! DE mikor megteszem elotte ugyis kiirom hogy ne legyen vita belolle!

2013. szept. 10. 12:51
 24/25 A kérdező kommentje:

Szingapur

13:30 Woodlands W. - Brunei DPMM 1 1.8ert

Ezt most tettem meg tehat ebben bizok

2013. szept. 10. 12:57
 25/25 anonim ***** válasza:
kicsit én is elbizonytalanodtam ahogy belemerültem kicsit jobban. szerintem halasztom egyelőre, majd esetleg élőben megrakom ha már láttam vmennyit a meccsből és ki tudtam alakítani vmi képet az esélyekről. bár ahogy a várható kezdőnket elnéztem...
2013. szept. 10. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!