Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valakinek van valamilyen...

Valakinek van valamilyen ötlete, mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés
Na, akkor kezdjük. A barátnőmmel csináltunk egy honlapot. Eleinte tök jó volt, mindig beszéltünk, ötleteltünk. Miután megterveztük az egészet, azt mondta csináljam meg a honlapot, mert ő nem ért hozzá. Megcsináltam és tetszett neki, de aztán elkezdett pofázni, hogy így nem jó, úgy nem jó. EGy ilyen honlap elkészítése baromi nagy munka, és kezd idegesíteni, hogy alig beszélünk, de ha beszélünk is, akkor csak azt mondja, mi a rossz. Az e-maileket se nézi (ez egy újság, több ember van benne) és a szerkesztőknek se ír, mindig nekem kell körlevelet írni. Kicsit ki vagyok akadva, hogy konkrétan nem csinálja azt amit kéne és mindent rám hagy. Mit kéne tennem?
2013. szept. 1. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Meg kene beszeld ezt vele.
2013. szept. 1. 13:07
 2/2 anonim ***** válasza:

"A barátnőmmel csináltunk egy honlapot. "

most akkor csináltatok vagy csináltad? ha csak dirigál és nem csinál semmit, akkor rakjad ki a csapatból.

2013. szept. 1. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!