Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » London Accommodation Service...

Medosz kérdése:

London Accommodation Service Ltd. Céggel kapcsolatban tud-e valaki valamilyen információt?

Figyelt kérdés

Angliai állást keresek. Találtam az interneten egy céget amely elsősorban szállást biztosít, valamint biztosít még a jelentkezők számára cégeknél állás interjút, elvileg.

Ennek a cégnek a neve: London Accommodation Service Ltd.

Internetes oldal: [link]

Tud-e valaki valamit róluk? Van-e valakinek valamilyen tapasztalata a céggel kapcsolatban?

2013. szept. 1. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Már én is beszéltem velük. De nem tudom, hogy lehet e bízni bennük. Nem találuk róluk semmit. Magyarországon nincs is bejegyezve. Tanácstalan vagyok velük.
2013. szept. 3. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs bejegyezve, hagyjátok a francba! Én is most készülök kimenni, de nem közvetítőn keresztül. Az elmúlt pár évben próbáltam munkaközvetítőn keresztül munkát találni, nem csak Angliában, de szinte lehetetlen. Hajóra pl. már nem tudom, hanyadik interjú után dobtak vissza, de volt, hogy már az utazási időpont is megvolt egy melóra Londonba és valahogy az sem jött össze. Akivel beszéltem, mindenki azt mondja, hogy vegyél egy repjegyet, találj egy olcsó szállást és, ha nyitott vagy, lesz munkád, persze, ha legalább alap társalgási szinten beszélsz angolul.
2013. szept. 5. 07:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Te hol foglalsz szállást? Írhatsz privit is :)
2013. szept. 5. 08:48
 4/8 Katta88 válasza:

Hello!

Szeretnék érdeklődni, hogy mire jutottál velük kapcsolatban? Mi is épp velük levelezünk a Párommal, elég korrektnek tűnnek, de bennünk van a félsz.

2013. szept. 24. 16:32
 5/8 anonim válasza:
Sziasztok ! Mivel nem sokan írnak véleményt miután megtapasztalták amit mi is ezért én megprobálom leírni,hogy mennyire gerinctelen férgek ezek az emberek...semmi jóra ne számitsatok, sajnos renget embert átvertek:/ munkát nem adnak őket csak az elszállásolás èrdekli az is valsmi embertelen ahova berakják az embert. Elveszik a pénzeteket beettetnek mindeféle szöveggel majd később utcára tesznrk vagy inkább dobnak. AZ OKA amiért seholse talàlni röluk véleményt,hogy olyan háttérrel rendelkeznek amit jobb lerülni de én mégis segitek,mert nem szeretném,hogy átèljétek amit én.Első dolgom lesz a nem létező céget és hamis papirokat plusz az undoritó beszélgetéseket perre viszem ... Remélem tudtam segiteni :/
2014. jan. 16. 22:04
 6/8 anonim válasza:

Kerüljétek őket, mert csalók.

Az egyik FB Neve a következő: Kev Croatian h , Fekete BMW 5 Series E60 és a társa egy sárga Skyline R33-al jár.

Ahogy az előttem levő irta, kihasználják a tudatlan embereket, csak a lakásukban lakhatsz, munkát nem adnak(esetleg pár embernek, hogy azért megtartsák a "jóhirüket").

Kerüljétek amennyiben az ismertető jelek valamelyikét észlelnétek.

Több emberrel is beszéltem, az infók tutik!

2015. febr. 23. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nyelvet tanulni (sokat!!!), gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, szállást keresni, majd repjegyet venni, repülni, szállást elfoglalni, aznap/másnap agencynél (job centernél) regisztrálni, állásinterjúkra járni, kommunikálni, dolgozni, az elején sokat nélkülözni, spórolni. Nyitott szemmel járni, ismerettségeket kötni, nyelviskolába járni, lehetőségeket kihasználni. Munka közben nem árt egy jó ideig megalázkodni. Pár év után annyira belerázkódik az ember, hogy hozzászokik és egyre jobb lesz minden. A szerencse nem azoké, akik másra bízzák az álláskeresést, szálláskeresést és a többi dolog elintézését, hanem azoké, akik mindent maguk rendeznek el. És ehhez egy B1 vagy B2 szintű nyelvtudás és kommunikálni akarás elegendő is! Persze nyelvtudás és erős akarat nélkül sehová! Én is így indultam neki és 1 évet kinn is voltam.

Senkiben ne bízzatok, csakis önmagatokban! Senkire sem számíthattok! És csakis akkor menjetek, ha minden klaffol: pénz, nyelvtudás, akarás. És hogy miből pénz? Itthoni spórolásból. Még ha lassan is megy. Ha meg nem megy a spórolás egyáltalán, akkor először idehaza kell váltani, valami megoldást találni, nem pedig csak siránkozni! Ez a titka az előre jutásnak! Nekem is sz*rul ment az elején. Sokat nélkülöztem és rengeteget kockáztattam (pénz, lakás, család), amire eljutottam oda, hogy nekiindulok a nagyvilágnak. Rengeteget spóroltam (éveket), rengeteg dologról lemondtam (nyaralás, üdülés, kirándulás, de még sok kajáról is), közben autodidakta módon tanultam a nyelvet, podcasteket (angol nyelvi videókat vagy mp3 hanganyagokat) hallgattam, hogy fejlődjön a nyelvtudásom (a könyv csak az alapokra jó, nyelvet megtanulni édes-kevés!!!), a végén meg már elég jól ment. Nem hinném, hogy a mai lehetőségek mellett ne tudna akárki is ingyen megtanulni egy nyelvet. Amennyi ingyenes nyelvtanulási lehetőség létezik már a neten,... ...senki se mondja nekem, hogy lehetetlen. Mert innentől kezdve már csak az egyénben lehet a hiba.

Egy a lényeg: nyelvtudás és kezdőtőke nélkül sehova!!! Ha nincs miből előteremtened, legalább abba a hibába ne ess, mint sok más magyar honfitársunk: hajléktalannak lenni külhonban. Nem egyszerű eset.

Egy pár tipp azoknak, akiknek már van egy kis alapjuk és/vagy egy kis gyakorlatuk, de tennének a jövőjük érdekében:

1) Általános állásinterjú kérdések: [link] (A válaszokat magatokra bízom)

2) BBC Programmes: [link] (rádió adás brit akcentussal - lehet, hogy már nem elérhető)

3) British Council Elementary Podcasts - főként kezdőknek hanganyag, akik már korábban legalább egy A1/A2 szintet elértek: [link]

Sok-sok (kb. 4 x 10-15 rész, egyenként 20-25 percesek)

De van itt anyag haladóknak is nagyon sok, csak találjátok meg az oldalon. AZ oldal rengeteg féle témával foglalkozik, mellyel széles témakörben gyakorolhatsz életbeni valós dolgokat (főnökkel kommunikáció, orvosnál előforduló szituáció, útbaigazítás, stb. "My name is xy" féle gyerekes szituációkat hanyagolja az oldal). Természetesen van Androidra írt applikáció is, melyet szintén letölthettek, telepíthettek, onnantól kezdve applikációként tudjátok használni. A hanganyag után feladatok jönnek, melyekkel a szövegértést is fel tudjátok mérni. Az androidos app címe: [link]

4) Kb. 500-600 részes hanganyag (podcast), mp3 formátumban letölthető, mobiltelefonra másolható és offline hallgatható. Csatolmányként letölthető szövegkönyv (transcript vagy textbook), mely PDF-ként töltődik le. Normál sebességgel, de szépen, érthetően beszél. Megéri naponta 1 vagy 2 részen keresztül menni, részenként 2-3 alkalommal végighallgatni, mert nagyon gyorsan fejlődik tőle az ember nyelvtudása. Természetesen számítógépen a weblapon keresztül is meghallgatható a hanganyag, nem kötelező letölteni. Csak ajánlott, mert ha mész valahová és ott az anyag a telefonon, pl. buszozás közben is tudod hallgatni fülesen keresztül.

5) Spotlight English - A1 szinttől azoknak, akiknek a szövegértéssel van bajuk (mint nekem is volt): [link]

Online is hallgatható weblapról (a beépített lejátszóval), de le is tölthető. Szövegkönyv természetesen ehhez is mellékelve.

6) [link]

Pár perces hanganyagok különböző témákban, letölthető hanganyaggal, szövegkönyv mellékelve.

7) Englishtips - orosz oldal, de alapból angolul jön be. Letölthető tankönyvek (egynyelvűek!!!), egyebek. Regisztrálni kell, de rengeteg jó anyag van fent!

[link]

8) Effortless English by AJ Hoge : https://www.youtube.com/user/ajhoge/videos

Szépen beszél, érthető módon, illetve úgy, hogy tudj következtetni, ha nem értesz valamit. Van fizetős szolgáltatása is, de a 150+ darab videója (ami egyenként 10-40 percesek) tökéletesen elég ahhoz, hogy valaki gyorsan eljusson középszintre!!!

9) ..és amit a legjobban szeretek: Learnex IN. Egy indiai nyelvoktató cég (iskola), indiai tanárokkal, akik online angol anyagot készítenek, kitűnő akcentussal. Főként a nyelvtant magyarázzák angol nyelven, de egy totál sütinek is érthető módon. Címük: [link] , de a 300+ (vagyis háromszáznál is több!!!) közérthető videójuk elérhető a https://www.youtube.com/user/learnexmumbai/videos oldalon. Kedvencem Niharika. Jófej csaj. :) 2-3 naponta új, színvonalas tananyag, kiváló minőségben (full HD videók). Érdemes feliratkozni rájuk, mert mindig jön az értesítő email, ha van új videójuk. A [link] oldalukon esetenként tesztfeladatok is vannak - hogy biztosan megértettétek-e az anyagot.

IDÁIG VOLT AZ INGYENES ANYAG.

A következő anyagok fizetősek, de kibírhatóak: kb. 8000 HUF/év. Egyszerre kell fizetni és előre, bankkártyával.

8) ESL Library - [link]

Nagyon jó anyag. Ha mindenképp feladatokat akarsz megcsinálni, akkor ez neked való. A2 vagy B1 szintet feltételez.

Nekem is van regisztrációm itt, én nem sajnáltam rá azt a kis pénzt, amit sokan 1 vagy 2 hét alatt elfüstölnek vagy elisznak. Szóval, egy rossz szót se!!!

Minta lecke megtekinthető itt: [link]

Természetesen már több ezer lecke van fent, szóval kifogyhatatlan. És ha már itt tartunk, beszéljünk az árazásról is:

3 hónapos előfizu: 22 USD (Amerikai Dollár),

6 hónapos előfizu: 33 USD,

12 hónapos előfizu: 55 USD.

Akinek megéri, azt csak bíztatni tudom erre az oldalra. Aki meg sajnálja befektetni a jövője érdekében, azt meg sajnálom. Az füstölögjön vagy igyon!

...ÉS ÚJRA INGYENES CUCC:

9) InterPals.net - levelezőtárs-kereső.

Ez egy ingyenes levelezőtárs-kereső, mely kimondottan azokra az emberekre van "kihegyezve", akik nyelvtanuló levelezőtársat keresnek. Vagyis ez jó értelemben véve egy olyan oldal, ahol akár felhasználónév, vagy életkor, vagy nem, vagy származási ország, vagy beszélt/tanulandó nyelv alapján tudsz keresni számodra megfelelő barátot, akivel együtt fejlődhettek. Ide is regisztrálva vagyok évek óta és nagyon sokat segített ez az oldal és az azóta már élő külföldi barátaim, mert ennek az oldalnak a használatával nagyon "húzzák egymást" a tanulók - tanulási értelemben. Itt kereshettek számotokra megfelelő levelezőtársat, de nem kell megijedni, ha elsőre nem válaszolnak, vagy az első vagy a második kiszemelt partner sem válaszol. Majd akkor a harmadik vagy a negyedik. Nekem is 2 hét után jött az első válaszlevél, de jött. Azóta több partnerrel tartom a kapcsolatot és már 2 igazi (élő) ismeretségem is van innen.

Nos, aki nem tud angolul, és ennyi - főként ingyenes - lehetőség közül nem tud (vagy nem akar) választani, az menjen el idehaza segédmunkásnak!

Remélem azért egyeseknek tudtam segíteni!

Szép napot! :)

2015. jún. 12. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocsi, lemaradt egy link a 4-es pontról: [link]
2015. jún. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!