Ebay-en rendelésemet kétszer vonták le?
Figyelt kérdés
Ráutaltam az összeget a paypalomra, meg is jelent a levonás összege a netbankon (sms-ben nem) majd mikor rákattintottam eBay-en h fizetek, levonta a kártyámról (jöttek is az sms-ek) majd ma jött megint egy sms h azzal az összeggel terhelés történt a kártyámra2013. aug. 28. 09:09
1/1 anonim válasza:
Hasonló történt velem is.. Töltöttem paypal-ra hogy tudjak fizetni, és levonták az összeget paypal-ról és a kártyámról is. Mivel most jelenleg szombat éjszaka van nem sokat fogok tudni csinálni, majd hétfőn benézek a bankba hátha ott tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!