Valaki, aki rendelt már amazon.com-ról terméket tudna segíteni? (többi lent)
Amazon.com -ról még nem rendeltem soha és nem nagyon tudok kiigazodni. Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi linken található termék: [link]
Szállítják-e Magyarországra, és ha igen van-e és mennyi a postaköltség, és hol láthatom, hogy mennyire megbízható a partner? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Az Amazonos kereskedőkben általában meg lehet bízni, védve is van a vásárlásod. A szállítást 10-20 napon belül ígérik, ami tényleg kb. így is van.
Én régen rendeltem már az amerikai Amazonról, ezért a vámdolgokra nem emlékszem, de talán ez az összeg még alatta van. Viszont ha a szállítási költséget is beszámítják a vámköteles összegbe, akkor már tuti meghaladja a határértéket.
A szállítási költség sajnos 25 dollár, nem biztos, hogy ez így megéri, inkább keress egy európai oldalt.
pl.
Bár Magyarországra hivatalosan nem szállítanak, adott esetben meg lehet velük beszélni. Vagy tényleg találsz egy oldalt, ami szállít ide is. Szóval összességében egy európai oldal kevesebb macera, gyorsabb is és az összköltség sem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!