Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megnézhetem az árut a futárszo...

Megnézhetem az árut a futárszolgálatnál?

Figyelt kérdés
Rendelnék az apródról.Hétfőn utalnám a pénzt! A fenti kérdés mellett az is foglalkoztatna,hogy ha én elutalom az adott összeget és a futárszolgálattal elküldi az árut és esetleg nem azt kapnám mint amiről szó volt,akkor ha visszaküldöm a csomagot visszakapom a pénzem?és a bankon keresztül utalt pénzemhez köze van a futárszolgálatnak? Mert állítólag csak a kifizetett árut lehet megnézni?(ez csak a szállítás költségeire vonatkozik?

2013. aug. 25. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:

a brown girl in the ring zenéjére:

hogy.ha.u-u.talsz,

szopni-szopni-fogsz.

hogy.ha.u-u.talsz,

szoooopni-szo-opni-fogsz

2013. aug. 25. 13:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Általában futárral történő kiszállításnál nincs lehetőség a csomag átvétel előtti felbontására, annak tartalmának megtekintésére és adott esetben átvétel nélküli visszaküldésére.

Annyit lehet tenni, ha a csomagon külsérelmi nyomot látsz nem veszed át és visszaküldöd.

Mivel a Te esetben előreutalás történik, a futárnak semmi köze ehhez a tranzakcióhoz. A futárnak az eladó a pénz beérkezése után adja át az árut. Így esetben minden az eladó becsületességén múlik.

2013. aug. 25. 14:13
 3/3 A kérdező kommentje:
2.válaszoló köszönöm a normális hozzászólást!
2013. aug. 25. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!