Miért van az hogy a Tesco műszaki pultjában az árúhiteles cég kollegája az értékesítő? Nincs kikötve hogy mondjuk eladói végzetsége legyen egy pultos dolgozónak?
Írhatsz az információs pultnál lévő vásárlók könyvébe, talán néhány hónapon belül választ is kapsz.
Amúgy az hülyeség, hogy a Tescoban nem érdemes műszaki cikket venni. Pont ugyanolyan minőségű áru érkezik oda, mint bármelyik műszaki áruházba. Az általam látogatott hipermarketben van wi-fi is, így könnyedén utána tudok nézni a kiszemelt termék tulajdonságainak. Nem hinném, hogy a Media Marktban képben vannak az eladók az összes termék tulajdonságaival, hiszen szinte hetente változik a készlet. A legjobb megoldás, hogy előre körülnézel az interneten vagy pedig megkérsz egy tapasztaltabb ismerőst, hogy kísérjen el.
Úgy tünik nem értettük meg egymást az rendben hogy utána nézek neten a termékek tulajdonságának! De ha már megveszek egy árút akkor az árban az is benne van hogy amennyiben szükségem van rá egy eladó segítséget nyújt nekem! Ezért mennek olyan szarul a dolgok ebben az országban mert ilyen ígénytelen nép vagyunk nincsenek meg az alapvető ígényeink. Annyi munkanélküli van és az a vicc ha van egy árúház ahol lenne 300 embernek munkalehetőség akkor miért 80-100 embert alkalmaznak csak hisz így nem tudnak tökéletes munkát végezni! Tudom hogy versenyhelyzet van meg profitmaximalizáció meg hasonlók! De én akivel bolttulajdonossal beszéltem! Ő azt mondta őt nem érdekli hogy mennyi kiadása van egy dolgozóra ő a megfelelő létszámmal dolgozik vagy inkább egy plusszal. Hisz így el tudja kerülni azt hogy a vevők hasonló helyzetbe kerüljenek mint minden nap egy egy multiban! Ő ezzel tudja megtartani a vásárlóit hisz neki nem azon van a hangsúly hogy azzal sporol hogy nincs ember valamire! Nem ad el egy tvt vagy laptopot mert nincs ki kiszolgálja a vevőt (vagy esetemben egy fényképezőgépet)!
Mindegy az a lényeg hogy felháborító hova süllyeddünk.
Mindegy még azon gondolkodtam hogy a TV-be a Panaszkönyv műsorba hogyan lehetne írni interneten keresztül!
No meg tényleg az nincs megadva hogy kel egy megfelelő szakképesítés a munka elvégzéséhez akár a húsboltban a henteseknél vagy hasonló? Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!