Jelentkeznem kell a munkaügyiben vagy nem szükséges?
Figyelt kérdés
Csak ilyen 2010-11-es hozzászólásokat meg egyebeket találok ebben a témában mindenhol, de azóta 1000 meg 1 dolog módosult már biztosan. Idén érettségiztem, szakmám nincs, de az önéletrajzomat már beadtam pár munkahelyre, hogy minél előbb dolgozhassak. Be kéne így menni a munkanélkülibe vagy nem? És a TB-vel mi a helyzet? Köszönöm a válaszokat!2013. aug. 21. 17:03
12/18 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem úgy működik, hogy regisztrálsz a munkaügyibe és másnap már 3 állásajánlatot raknak eléd... Általában jó pár hónap eltelik, mire mutatnak neked egy állásajánlatot. Ha behívnak hogy van állás, akkor rajtad kívül lesznek még vagy 50-en. Sima Érettségivel, szakma nélkül elhelyezkedni, pedig hogy úgy mondjam lehetetlenség. Max betanított munkás lehetsz valahol.
13/18 anonim válasza:
Jah azt elfelejtettem, hogy egy forintot sem adnak ilyenkor, akárhány évet tanultál...
14/18 A kérdező kommentje:
Annak örülnék, ha nem ajánlanának. Mert jót tudom hogy úgysem fognak, én pedig már magamtól jelentkeztem pár helyre. Ide regisztrálni is csak azért kell most mert szükség van egy igazolásra.
2013. aug. 25. 09:55
15/18 verde válasza:
Szerintem mindenképp menj be és regisztrálj. Pályakezdőkre egész jó támogatások vannak, ha vállalkozás alapításon gondolkozol, azt is tudják támogatni.
16/18 anonim válasza:
Igen, a pályakezdőre olyan jó támogatások vannak, hogy egy forintot sem fogsz kapni, csak azért mert pályakezdő vagy.
17/18 verde válasza:
A támogatást nem a pályakezdő kapja, hanem az a munkáltató aki foglalkoztatja!
18/18 A kérdező kommentje:
Így van! Egy fillért sem kapok :)
2013. aug. 26. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!