Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az OTPnélvoltunk hogy valami...

Az OTPnélvoltunk hogy valami megoldást, találjunk? Mert elszaporodott az adósságunk náluk is van 1milio tartozásunk de csak ere adtak hitelt és aszt is 34000ftra 7évig de még lenne 2000000ft tartozásunk 3gyereket nevelünk 180000ft jövedelem és csak a

Figyelt kérdés
hitelekre megy el tudom butaságot csináltunk hogy ennyi hitelt vetünk fel de azért valaki segíthetne? Legalább is egy utolsó esélyt kaphatnánk Van egy lakásunk arra fizetünk36000ftés ezen kívűl vannak ezek az új kölcsönök amire havi törlesztések ennyit 20000ft 50000ft60000ft 25000ft és ezeket szeretném össze vonni hogy ne ennyi fele keljen fizetni mert most már nem tudom elvagyunk velük maradva valamelyik már végrehajtásnak is át adót és fent vagyunk a bár listán? 20000ft 50000ft60000ft 25000ft és ezeket szeretném össze vonni hogy ne ennyi fele keljen fizetni mert most már nem tudom elvagyunk velük maradva valamelyik már végrehajtásnak is át adót és fent vagyunk a bár listán?
2009. okt. 29. 12:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy ki nevén van a hitel hisz házasok!

Kedves kérdező.Sajnos ti már sehol nem fogtok hitelt kapni.Egyrészt azért sem mert tuti BAR listások vagytok,,másrészt mert neked,most egy jóval nagyobb összeg kéne amivel az egészet le tudjad rendezni,hogy csak 1 helyre kelljen fizetned.De ahogy leírtad nem vagytok hitelképesek!vagy adjátok el a házat,vagy írj mindenhová,és kérj hosszabb lejárattal részlet fizetési lehetőséget...De mindenképpen reagálj a felszólításokra,mert ha nem csinálsz semmit,egy szép napon az utcán találod magad..

Csak megjegyzem:én a helyedben a férjedet is elzavarnám,mert a gépezése miatt tönkre tett pár életet(gondolom gyerek is van)A gépezés egy fajta kényszer betegség,amiből szinte lehetetlen kigyógyulni..Amíg a férjed nem akar kilépni a játékszenvedélyéből addig mindig csinálni fog neked ilyen adósságokat!

2009. okt. 30. 12:39
 12/12 A kérdező kommentje:
a férjemén vannak a hitelek egyedül csak a lakás közös
2009. okt. 31. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!