Mit kell majd csinálnom a próbanapon? (targoncás)
Figyelt kérdés
Pályakezdő targoncás vagyok. Mit ne mondjak... Iszonyú nehéz pályakezdőként elhelyezkedni targoncásként... Szóval mondták, hogy jó, menjek pénteken próbanapra.2013. aug. 17. 13:56
1/4 anonim válasza:
Azt kell csinálni amit eddig tanultál, ami egy targoncás munkája. Minden elfognak mondani, esetleg lesznek targoncák amiket kezelned kell, és dolgozni kell vele.. Felesleges előre izgulni, majd adja magát a pénteki nap..
Jó tanács: Ha valami nem megy, akkor mindig mond azt, hogy
"bocsánat, de bele kell jönnöm a helyi megszokott ritmusba.. menni fog ez..."
Ilyenkor mindig azt mondják a "régiek" hogy " nincs semmi gond, persze hogy tudni kell mi hogyan csináljuk"
2/4 anonim válasza:
Szerződést írtak veled, vagy a szokásos jó magyar, illegális "ingyen" próbanap lenne? Mert az törvénytelen, hiába elterjedt.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :-)) Megfogadom! Mondtam a nőnek amúgy, hogy pályakezdő vagyok. Erre mondta, hogy legyen akkor próbanap. Amúgy személyesen még nem konzultáltam velük. Telón intéztük az adataimat, hogy be tudjon jelenteni. Amúgy nem, nem írtunk még szerződést.
2013. aug. 17. 19:57
4/4 anonim válasza:
Szerződés nélkül ne állj munkába, mert 1000% hogy ingyen melósnak vettek fel. Munka előtt jelezd ezt a problémát, ha elküldenek miatta amugyis átbasztak volna. Ha nem akkor korrekt munkaadó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!