SZÉP kártyánál hogy kell érteni a maximumot?
Figyelt kérdés
Most fogok először kapni, és nem találtam eddig választ a kérdésemre. Példaként a szállásnál évi 225 ezer a maximum, ha teljes évet nézek, akkor oké, 18750 havonta. Viszont én csak októbertől fogok kapni, így a három hónap alatt is kérhetem a teljes összeget (ha tegyük fel, ilyen magas keretem lenne), vagy akkor csak időarányosan, 3x18750et? Erről nem találtam infót, csak az éves keretet látom mindenhol.2013. aug. 17. 10:44
1/2 anonim válasza:
Akár decemben 31-én is megkaphatod a 225000-et. De ez nem olyan maximum, hogy pl maximum ennyi lehet rajta, hanem ennyit tud adni a munkáltató kedvezményes adózással. Ez a kedvezményes adózás azt jelenti, hogy ha annyi nettó pénzt adna, az neki sokkal többe kerülne, vagy ha ugyanannyit akar rádkölteni, abból te kevesebbet kapnál a kezedbe.
Maximumnak meg az évet kell nézni, nem havonta. Tehát jan 1-dec 31. időszakot.
2/2 anonim válasza:
Még valami: viszont a munkáltató dönti el, hogy mikor és mennyit ad. Ez lehet havonta különböző összeg is, és ha nem él a maximum lehetőségével, akkor sem lehet egy szavad sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!